zigool 16 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من توی برنامم میخوام کاری کنم که یک نوتیفیکیشن در یک زمان معین ایجاد بشه؟ مثلا الان تنظیم کنم که فلان تاریخ و فلان ساعت برنامه توسط نوتیفیکیشن یه پیغامی رو به کاربر بده؟ در ضمن میدونم باید از سرویس ها استفاده کنم فقط نحوه اینکارو نمیدونم دوستان اگه سورسی چیزی دارید دریغ نکنید. تشکر بابته زحماتتون*مرسی* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان خیلی تبل شدید یه تیکه کد مقایسه که اینقد کشش نداره که ... خواهش میکنم به نمایندگی از تمام بچه های زحمت کش این سایت، یه دور PDF زبان اصلی برنامه رو بخونید بابا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zigool 16 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ ممنون دوست عزیز من فیلم رو دیدم. ولی تو فیلم توضیح داده نشده بود که چجوری میشه زمانی رو که من از کاربر میگیرم مثلا تاریخ 2013/4/15 به زمان سیستم تبدیل کنم یعنی از کدوم خصوصیت DateTime باید استفاده کنم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ ممنون دوست عزیز من فیلم رو دیدم.ولی تو فیلم توضیح داده نشده بود که چجوری میشه زمانی رو که من از کاربر میگیرم مثلا تاریخ 2013/4/15 به زمان سیستم تبدیل کنم یعنی از کدوم خصوصیت DateTime باید استفاده کنم؟ ممنون ببینید خب شما اگه از کاربر یک تاریخ رو میگیرید. بیایید با همون DateTime تاریخ های هر روز رو بگیرید هر موقع تاریخ ها با هم برابر شدن بعد میرید سراغ ساعت ها ساعت ها هم که مثل هم شدن Notification اجرا بشه. سادست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zigool 16 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ یک مثال یا تیکه کدی چیزی میذاری برام. چون من اومدم اینکارو گردم ی تایمر داشتم که زمان رو چک میکردم ولی انگار واسه زمان نمیشه شرط گذاشت چون هیچوقت اجرا نمیشد شرطم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid 30 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ دوست عزیز میتونی یک سرویس بسازی و با دستور StartServiceAt در زمان مشخص بخواهی دستورات اجرا شوند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ یک فیلم و چند تا تاپیک در مورد کار با Service Module ها توی انجمن هستش . اون ها رو دیدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zigool 16 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ نه ندیدم تا حالا.اگه ممکنه لینکشو برام بذارید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ نه ندیدم تا حالا.اگه ممکنه لینکشو برام بذارید.ممنون بهتر بود خودتون جست و جو میکردید ... توی این تاپیک با Service Module کار شده : http://answercenter.ir/thread41.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
zigool 16
سلام دوستان
من توی برنامم میخوام کاری کنم که یک نوتیفیکیشن در یک زمان معین ایجاد بشه؟
مثلا الان تنظیم کنم که فلان تاریخ و فلان ساعت برنامه توسط نوتیفیکیشن یه پیغامی رو به کاربر بده؟
در ضمن میدونم باید از سرویس ها استفاده کنم فقط نحوه اینکارو نمیدونم
دوستان اگه سورسی چیزی دارید دریغ نکنید.
تشکر بابته زحماتتون*مرسی*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.