Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلام مجدد خدمت عزیزان اینم رو هم از سایت مرجع دانلود کردم و قرار دادم براتون. امیدوارم لذت ببرید. پیشنمایش: دانلود سورس کد این بازی رمز : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ کاظم جان ماشالا سایت مرجع رو خالی کردی ها! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ یادش بخیر سورسشو دیدم چهار بار ریسیت شدم آخرشم ویندوز نصب کردن روم داداش دمت گرم میشه دستکاریش کرد ولی سخته دوستان دستکاری کنن اسکرین شات بزارن ببینیم چجوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سورسش رو زیرو رو کردم همه اشو متوجه شدم یعنی الان بار علمیم اینقدر زیاد شده که می تونم برم بازی درست کنم واسه نمونه می دونم این کد چی هست ،، اگه خواستین توضیح بیشتر بدم FullScreen: False لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.