Meca_1385 27 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام، در حال طراحی برنامه نمایش ساعت با ثانیه شمار در قسمت نوتیفیکیشن هستم(البته اگر یک STOp wATCH هم که قابلیت نمایش ساعت و دقیقه و ثانیه در قسمت نوتیفیکیشن را داشته باشد برایم کا فیست) لطفا راهنمایی کنید. با تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
query 1 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ کجاش رو راهنمایی میخوای دوست من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ فکر کنم شما فقط یک پروژه باز کردین واسش اسم و ورژنو تائیین کردین بعد بقیشو اومدین کمک بگیرید دوست من یکم بگرد تو انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Meca_1385 27
با سلام،
در حال طراحی برنامه نمایش ساعت با ثانیه شمار در قسمت نوتیفیکیشن هستم(البته اگر یک STOp wATCH هم که قابلیت نمایش ساعت و دقیقه و ثانیه در قسمت نوتیفیکیشن را داشته باشد برایم کا فیست) لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.