rezakakaei 15 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید به همه اساتید یک سوال داشتم اگر بخوام من یک شرط تو در تو بنویسم بهترین گزینه کدوم هستش Select یا if ? مثلا من یک مقداری را میخوام از کاربر بگیرم اگر کوچکتر از 10 بود بگه ضعیف اگر بین 10 تا 15 بود متوسط بالاتر 15 خوب ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید با مثال به خصوص موقعی که مثلا بین 10 تا 15 هستش دستور چطور میشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام یک همچین کدی میشه : If IsNumber(EditText1.Text) Then Dim Num As Int = EditText1.Text If Num < 10 Then ToastMessageShow("داغونی داداش",False) Else If Num >= 10 AND Num <= 15 Then ToastMessageShow("بدک نیس",False) Else If Num > 15 Then ToastMessageShow("کم کم داره خوشم میاد ازت",False) End If End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezakakaei 15
سلام و خسته نباشید به همه اساتید
یک سوال داشتم اگر بخوام من یک شرط تو در تو بنویسم بهترین گزینه کدوم هستش Select یا if ?
مثلا من یک مقداری را میخوام از کاربر بگیرم
اگر کوچکتر از 10 بود بگه ضعیف اگر بین 10 تا 15 بود متوسط بالاتر 15 خوب ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید با مثال به خصوص موقعی که مثلا بین 10 تا 15 هستش دستور چطور میشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.