mr.shi 34 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان واقعا خسته نباشید تمامی تنظیمات را به ترتیب انجام دادم فایل bat هم برای اتصال ساختم اما زمانی که برنامه رو اجرا میکنم دائم خطا میده و میگه نمیتونم دستگاه را پیدا کنم خواهشا راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ من قبل از اینکه you waveم خراب بشه از این روش استفاده می کردم اجرا هم می شد شما هم تست بزن شاید شد E: cd E:\android-sdk\platform-tools adb connect 127.0.0.1:5558 pause بذارش توی فایل bat لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام داداش این رو در پوشه platforms-tools کپی کن دانلود فایل ها دیگه نیازی به فایل ها و چیز دیگه ای نیست اگر خواستید بیسیک رو باز کنید و روی این گزینه کلیک کنید ، یکی از اساتید این رو به من گفت البته بعد از این که فایل هارو جایگزین کردید اگر هم ارور داد که نمیشه فایل هارو جایگزین کرد کار زیر رو انجام بدید موفق باشد نکته : بعد از این که این کار رو کردید برای اجرا کردن برنامه ها در You Wave اول برنامه رو باز کنید بعد بیسیک فور اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
سلام دوستان واقعا خسته نباشید
تمامی تنظیمات را به ترتیب انجام دادم
فایل bat هم برای اتصال ساختم اما زمانی که برنامه رو اجرا میکنم دائم خطا میده و میگه نمیتونم دستگاه را پیدا کنم
خواهشا راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.