berayan 90 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سلام بنده از طریق حلقه for (ده) عدد Button ساختم که هرکدوم دارای تگ خاصی هستن ولی نام همه انها یکی می باشد . حالا می خوام مثلا روی Button شماره 6 کلیک کنم رنگش عوض بشه . اما نمی خوام دوباره لیستو از اول بسازم . چون قبلا این کارو کردم سرعت اجرای عملیات رو بشدت پایین میاره . می خوام فقط همون Button که روش کلیک شده تغییر کنه و نیاز نباشه که بعد از کلیک دوباره حلقه فور گذاشته بشه و تنظیمات اعمال بشن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام هر چند تایپک قدیمه ولی الان منم همین مشکلو دارم که متاسفانه اون بالا درپاسخ اقای ایزدی نو شته خطا - برنامه نویسان بیسیک4اندروید که در اکثر تایپکها هستش ممنون جواب سوال پست یک را بدید یا اینکه راهنمایی کنید چطوری اسم ورنگ Button را تغییر دهم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ منظور شما اینه ؟ Sub Globals Private Label1 As Label Private Panel1 As Panel Private ScrollView1 As ScrollView Dim sql1 As SQL Dim cur1 As Cursor Dim stop As Int = 3%y Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Scroll") If File.Exists(File.DirInternal,"panel.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"panel.db",File.DirInternal,"panel.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"panel.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) p.LoadLayout("Layout1") Label1.Text = cur1.GetString("txt") stop = stop + 35%y Button1.Tag = cur1.GetString("ez") ScrollView1.Panel.Height = stop Next End Sub Sub Button1_Click Dim iz As Button iz = Sender iz.Color = Colors.Red End Sub سورس پیوست شد multi panel db offline(basic4android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سلام. این رو ببینید: http://answercenter.ir/thread286.html فکر کنم مشکلتون حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام اقای ایزدی از پاسختون متشکرم اینو که زحمت کشیدید بصورت تصویری (ویدیو)اموزش دادید Sub Globals Private Button1,Button2 As Button Private ScrollView1 As ScrollView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("n33") Dim b As Int :b= 20 For i = 1 To 20 Button1.Initialize("Button") Button1.Text=i Button1.Tag=i b=b+100 ScrollView1.Panel.AddView(Button1,0,b,300,100 ) ScrollView1.Panel.Height=1800dip ' ScrollView1.Panel.height= Button10.top+Button10.height Dim rv As RippleView rv.Initialize(Button1,Colors.red,5000,False) Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button_Click 'button.color=colors.green Dim bt As Button bt= Sender If bt.Tag=1 Then StartActivity(m23) End If Dim a1 As Button a1= Sender If a1.Tag=2 Then StartActivity(m23) End If End Sub الان اینجا ما 20 تا Button و اسکرول کردیم اما نامهاشون ازیک تا 20 وهمه Button ها هم رنگ DEFAULT ودارن من میخوام که بتونم برای هر Button یه اسم جداگانه ویه رنگ جداگانه داشته باشم ویااینکه ما یک لایوت دیگه داریم با چه دستوری به اون لایوت بریم من یه کدی ونوشتم اما متاسفانه کار نمیکنه Sub Button_Click Dim iz As Button iz = Sender iz.Color = Colors.blue If iz.Tag=1 Then (StartActivity(m23 End If End Sub و باز متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آقا چرا هرچی شما لینک میزارید برای من میزنه خطا ، همچین صفحه ای پیدا نشد ؟؟؟ البته نه همه ی لینکا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام دقیق نمیدونم مشکل از چیه از وقتی قالب سایت رو عوض کردن این حالت پیش اومده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ آقا چرا هرچی شما لینک میزارید برای من میزنه خطا ، همچین صفحه ای پیدا نشد ؟؟؟ البته نه همه ی لینکا این مشکل تنها برای شما نیست! وقتی انجمن انتقال داده شد روی IPBoard ، بیشتر لینک های قدیمی پاک شدن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ up لطفا پست پنج با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ up لطفا پست پنج با تشکر دوست عزیز اجازه بدید حداقل 12 ساعت بگذره بعد پست رو آپ کنید نه 2 ساعت ! 5 امتیاز منفی برای شما ثبت شد ! هر رنگ جداگونه و متن جداگونه ای که میخواهید باید توی همون حلقه قرار بدید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام خب الان که از 12 ساعت بیشتر شده اگه ممکنه ممنون میشم یکی از دوستان زحمت بکشه که چطوری باکلیک بر هر ایتم به یلایوت جدید برم من این کد وهم مینویسیم اما عمل نمیکنه Sub Button1_Click Dim iz As Button iz = Sender ToastMessageShow(iz.Tag,False) If iz.Tag=2 Then StartActivity(m90) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سورستون رو پیوست کنید لطفا تا درستش کنیم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام اقای ایزدی همون سورس خودتون هستش فقط من دوتا لایوت زیاد کردم multi panel db offline(basic4android.org).rar فقط خواهشن اگه ممکنه اینبار و کمتر 12 ساعت باشه باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام اقای ایزدی همون سورس خودتون هستش فقط من دوتا لایوت زیاد کردم multi panel db offline(basic4android.org).rar فقط خواهشن اگه ممکنه اینبار و کمتر 12 ساعت باشه باتشکر فکر کنم یک سری هم بنده برای شما سورس فرستادم در همین مورد اما ظاهرا مشکل شما جای دیگه هست چون این سورسها دارن کار میکنند در همه برنامه ها ... بهتره یکم اول مقدماتی در مورد برنامه نویسی بخونید تا از این رفت برگشتهای متغییر ها سردرگم نشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ فکر کنم یک سری هم بنده برای شما سورس فرستادم در همین مورد اما ظاهرا مشکل شما جای دیگه هست چون این سورسها دارن کار میکنند در همه برنامه ها ... بهتره یکم اول مقدماتی در مورد برنامه نویسی بخونید تا از این رفت برگشتهای متغییر ها سردرگم نشید. از زحمات شما که خیلی خیلی متشکرم متشکرم اتفاقا همین الان یه کد اضافه کردم درست شد منتها اینار یه مشکلی که برام درست کرده از لحاظ مسیج ها هستش کدی که بهش دادم ودرست شد Button1.Tag=i اما مسیجهایی که از ezمیگرفت الان تبدیل به ارقام شدن نمیخوامم مسیجها راوکدنویسی کنم میخوام از خود دیتا بیس باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام
بنده از طریق حلقه for (ده) عدد Button ساختم که هرکدوم دارای تگ خاصی هستن ولی نام همه انها یکی می باشد .
حالا می خوام مثلا روی Button شماره 6 کلیک کنم رنگش عوض بشه .
اما نمی خوام دوباره لیستو از اول بسازم . چون قبلا این کارو کردم سرعت اجرای عملیات رو بشدت پایین میاره .
می خوام فقط همون Button که روش کلیک شده تغییر کنه و نیاز نباشه که بعد از کلیک دوباره حلقه فور گذاشته بشه و تنظیمات اعمال بشن .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.