کامکار 20 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام ببخشید اگر بخواهیم وقتی کاربر روی یک نوتیفیکیشن کلیک میکنه براش آنلاین موسیقی \خش شود از چه کدی باید استفاده کنیم از همون مدیا پلیر یا نه؟؟ سرچ کردم ولی چیزی نیافتم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ کتابخونه خاصی می خواد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ نه دوست عزیز کتابخانه خاااااااص نمیخواد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ کد آقای ایزدی رو کپی می کنم و تو برنامه میذارم خطا میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ کتابخونه خاصی می خواد؟؟ کتابخانه Audio رو فعال کنید !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ کد آقای ایزدی رو کپی می کنم و تو برنامه میذارم خطا میده کتابخانه ایدیو رو تیک زدی (فعال) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ تشکر مشکل همومن بود کتابخونه AUDIO می خواست فضولی یه سوال: حالا اگر ما یه لینک فایل صوتی از طریق پوش بفرستیم آیا میشه با این کد کاربر بصورت آنلاین اون فایل را بشنوه؟؟؟؟ کسی نیس جواب این سوال ما را بده؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ درود شما باید از MediaPlayerStream استفاده کنید Dim mp As MediaPlayerStream mp.Initialize("mp") mp.Load(url) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کامکار 20
با سلام
ببخشید اگر بخواهیم وقتی کاربر روی یک نوتیفیکیشن کلیک میکنه براش آنلاین موسیقی \خش شود از چه کدی باید استفاده کنیم
از همون مدیا پلیر یا نه؟؟
سرچ کردم ولی چیزی نیافتم
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.