کامکار 20 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 با سلام ببخشید اگر بخواهیم وقتی کاربر روی یک نوتیفیکیشن کلیک میکنه براش آنلاین موسیقی \خش شود از چه کدی باید استفاده کنیم از همون مدیا پلیر یا نه؟؟ سرچ کردم ولی چیزی نیافتم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 6 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 کتابخونه خاصی می خواد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 نه دوست عزیز کتابخانه خاااااااص نمیخواد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 6 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 کد آقای ایزدی رو کپی می کنم و تو برنامه میذارم خطا میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 کتابخونه خاصی می خواد؟؟ کتابخانه Audio رو فعال کنید !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 کد آقای ایزدی رو کپی می کنم و تو برنامه میذارم خطا میده کتابخانه ایدیو رو تیک زدی (فعال) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 6 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 تشکر مشکل همومن بود کتابخونه AUDIO می خواست فضولی یه سوال: حالا اگر ما یه لینک فایل صوتی از طریق پوش بفرستیم آیا میشه با این کد کاربر بصورت آنلاین اون فایل را بشنوه؟؟؟؟ کسی نیس جواب این سوال ما را بده؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 درود شما باید از MediaPlayerStream استفاده کنید Dim mp As MediaPlayerStream mp.Initialize("mp") mp.Load(url) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کامکار 20
با سلام
ببخشید اگر بخواهیم وقتی کاربر روی یک نوتیفیکیشن کلیک میکنه براش آنلاین موسیقی \خش شود از چه کدی باید استفاده کنیم
از همون مدیا پلیر یا نه؟؟
سرچ کردم ولی چیزی نیافتم
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.