ehspor 37 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سلام مجدد به همه دوستان گل می خواستم بپرسم ایا دوستان روشی بلد هستند که اندازه متن ها تو همه گوشی ها تقریبا یکی باشه من خودم از این روش استفاده می کنم Dim l As Label l.TextSize=5%x اما با این حال روی گوشی های موبایل با دانستی بالا خیلی بزرگ نشون میده و رو گوشی های با دنسیتی پایین خیلی ریز نشون می ده گوشی های مابین این دو رده را خوب نشون می ده .شاید این مشگل برای فقط 10 درصد گوشی ها پیش بیاد . اما من می خوام همین 10 درصد هم به صفر برسه مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سلام. همون FontSize رو استفاده کنید خب ... ایرادی داره مگه توی گوشی های مختلف ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سلام.همون FontSize رو استفاده کنید خب ... ایرادی داره مگه توی گوشی های مختلف ؟ میشه لطفا درباره این فونت سایز توضیح بدید من از %x یا %y استفاده می کنم اما رو کوشی های مدل خیلی پایین یا خیلی بالا خوب نشون نمی ده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ خوب x تو گوشیای مختلف متفاوته یه عدد ثابت چرا نمیدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morteza_rk 10 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ سلام نه لیست ویو نیست. نوشته های لیبل و دکمه هستن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid 30 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ یک مثال برای [h=1]Designer Scripts & AutoScale Tutorial[/h] AutoScaleExample7.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ خوب x تو گوشیای مختلف متفاوته یه عدد ثابت چرا نمیدی؟ خوب این که خیلی بدتر میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ تست نکردم ولی x ثابت نیس که ثابت بمونه عدد ثابته واسه فونت سایز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ درود. این آموزش استاد خلیلی رو دیدید ؟ http://answercenter.ir/thread968.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morteza_rk 10 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سلام پیدا کردم. وقتیکه کاربر یکی از اندازه های فونت رو از تنظیمات گوشی انتخاب می کنه همه ی نوشته های گوشی در یک ضریب ضرب میشن. که برای بدست آوردن اون ضریب باید به روش زیر عمل کنید : [color=#000000] [/color][color=#0000FF]Dim[/color][color=#000000] access [/color][color=#0000FF]As[/color][color=#000000] Accessiblity [/color][color=#0000FF] [/color] [color=#000000]dim fontsize as double fontsize=access.GetUserFontScale[/color]</pre> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qomzax 18 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ داداش مرتضی میشه با یه مثال توضیح بدی این کدت : Dim access As Accessiblity dim fontsize as double fontsize=access.GetUserFontScale چه کابردی تو تنظیم اندازه متن داخل دکمه داره. ممنون دا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morteza_rk 10 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان منم همین مشکلو دارم. از نمونه کدی هم که Hamid جان گذاشتن توی برنامم استفاده کردم. تقریبا جواب میده. اما مشکل اینجاست که وقتی توی تنظیمات گوشی اندازه فونت رو تغییر میدیم (مثلا اندازه بزرگ یا خیلی بزرگ - Large و Huge) این تغییر اندازه روی نوشته های دکمه ها هم تاثیر میذاره و این باعث میشه که نوشته ها از دکمه بزنن بیرون یا جا نشن توش. می خواستم بدونم که سیستم عامل چطور میاد کل نوشته های گوشی رو Scale میزنه؟ اگه بشه اندازه این Scale رو پیدا کنیم می تونیم توی کدی که Hamid جان گذاشتن اعمالش کنیم. اینطوری به ازای هر کدوم از اندازه ها ما اندازه تقریبا ثابتی خواهیم داشت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ سلام اگه لیست ویو باشه و سینگل لاین باشه این کد رو بنویس l.singlelinelayuot.label.textsize=10 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehspor 37
سلام مجدد به همه دوستان گل
می خواستم بپرسم ایا دوستان روشی بلد هستند که اندازه متن ها تو همه گوشی ها تقریبا یکی باشه
من خودم از این روش استفاده می کنم
اما با این حال روی گوشی های موبایل با دانستی بالا خیلی بزرگ نشون میده و رو گوشی های با دنسیتی پایین خیلی ریز نشون می ده
گوشی های مابین این دو رده را خوب نشون می ده .شاید این مشگل برای فقط 10 درصد گوشی ها پیش بیاد . اما من می خوام همین 10 درصد هم به صفر برسه
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.