armin black 25 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت تمامیه کاربران و اساتید و مدیر سایت . من به صفحه ایی مثالا با ادرس : Http://10.5.16.1 دارم که داخلش دوتا دکمه هست که متن انها : Button1 و button2 هست حالا میخوام دوتا کلید تو اکتیویتی من باشه با همون اسم که فشار دادن انها کد های مربوطه به دکمه کار کنه چیکار کنم میشه یه سورس کوچیک پیوست کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت تمامیه کاربران و اساتید و مدیر سایت . من به صفحه ایی مثالا با ادرس : Http://10.5.16.1 دارم که داخلش دوتا دکمه هست که متن انها : Button1 و button2 هست حالا میخوام دوتا کلید تو اکتیویتی من باشه با همون اسم که فشار دادن انها کد های مربوطه به دکمه کار کنه چیکار کنم میشه یه سورس کوچیک پیوست کنید ممنون میشم درود دوست عزیز از این آموزش ها استفاده کنید بسیار هم غنی و کامل هست : http://answercenter.ir/topic/363-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-getelement-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-webviewextras/page-1 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
armin black 25
سلام و خسته نباشید خدمت تمامیه کاربران و اساتید و مدیر سایت .
من به صفحه ایی مثالا با ادرس :
Http://10.5.16.1
دارم که داخلش دوتا دکمه هست که متن انها :
Button1 و button2 هست حالا میخوام دوتا کلید تو اکتیویتی من باشه با همون اسم که فشار دادن انها
کد های مربوطه به دکمه کار کنه
چیکار کنم میشه یه سورس کوچیک پیوست کنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.