salar_blackdroid 408 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان لطفا نظر بدین و حمایت کنین. http://cafebazaar.ir/app/?id=NiceNames2.Salar ارادت./ Sent from my D2302 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ ایده خوب گرافیک خوب رابط کاربری ضعیف لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ مهدی جان بنظرت ، مثلا تو همین برنامه رابط کاربری چه کمبودهایی رو داره ؟؟!! ارادت ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ ایده : 18 گرافیک : 14 رابطه کاربری: 12 نقاط ضعف: آیکن خیلی ضعیف کارشده یعنی از این ساده تر نمیشد معلوم نیست نام نیکه اسم های خداس نام های ائمه س قرانه نجواس؛ تکلیفتو مشخص کن یکی از این ها باشه اگر ویجت زدی پس تو بخش ویجت ها بزار نه تو شخصی سازی اشتراگ گذاری هم بزار در ضمن عکس نباشه بلکه متن ببخشید که این جور قضاوت کردم من دوست دارم طرف متوجه اشتباهاتش بشه نه اینکه بیام سرزنشش کنم موفق و موید باشید یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.