rezakakaei 15 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید ببخشید یک سوال داشتم من میخواستم داخل برنامم یک ابزار وب ویو دارم میخواستم داخل این ابزار پیچ html که داخل سیستم هستش را نشون بده نه یک صفحه وب داخل اینترنت میشه راهنمایی کنید باید چه کدی استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اون صحه رو داخل پوشه فایل بزارید و لود اچ تی ام ال رو مساوی نام صفحه بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezakakaei 15 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ من قبلا صفحه را ساختم الان فقط میخوام بگم اونا نمایش بده WebView1.Url بقیش را بلد نیستم اسم صفحه را هم که ساختم گزاشتم index.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ فایل html رو توی پوشه files پروژتون اضافه کنید. بعد: webview1.LoadUrl("file:///android_asset/index.html") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezakakaei 15
سلام و خسته نباشید ببخشید یک سوال داشتم
من میخواستم داخل برنامم یک ابزار وب ویو دارم میخواستم داخل این ابزار پیچ html که داخل سیستم هستش را نشون بده نه یک صفحه وب داخل اینترنت
میشه راهنمایی کنید باید چه کدی استفاده کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.