Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام من Visual Studio رو از سایت http://www.p30download.com/fa/entry/59678/ دانلود کردم. ولی پارت 4 و 7 مشکل داره. دانلود می شه ولی وقتی می خوام از حالت فشرده با نرم افزار Winrar خارج کنم : دوستان شما هم مشکل دارید ؟ اصلا کسی از این آدرس دانلود کرده ؟ مشکل داشته ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 دوست عزیز بنده هم در پیغام خصوصی گفتم فقط شما نیستی که تاپیک میزنی در پی سی دانلود ، کلی کاربر هست کمی صبور باش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام. این میگه رمز فایل رو اشتباه زدید که... خودتون پسورد رو تایپ کنید(کپی پیست نکنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 7 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام. این میگه رمز فایل رو اشتباه زدید که... خودتون پسورد رو تایپ کنید(کپی پیست نکنید) ببینید پس چرا پارت یک و دو درست جواب می ده ؟؟ احتمال می دم کسی که داشته این فایل رو پارت بندی می کرده یه جایی اشتباه انجام می داده . چون یه نفر دیگه هم تو انجمن خودشون این مشکل رو داشته ولی کسی جواب نداده بود . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.