حسینh 50 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز من این کدها را استفاده کردم ولی ارورداد عکس ان را قرار دادم لطفا کمک کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز من این کدها را استفاده کردم ولی ارورداد عکس ان را قرار دادم لطفا کمک کنین یه end if کم یا زیاد گذاشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ کدوم را اشتباه گذاشتم؟ 'Activity.LoadLayout("Layout1") Activity.LoadLayout("fa1") If File.Exists(File.DirInternal,"a.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"a.db",File.DirInternal,"a.db") End If If Main.sq.IsInitialized=False Then Main.sq.Initialize(File.DirInternal,"a.db",False) End If Dim cur As Cursor cur =Main.sq.ExecQuery("Select * FROM Tbl where id ="&Main.fasl) For s =0 To cur.RowCount-1 cur.Position=0 Dim h As Int For i = 0 To 3 If cur.GetString("matn"&i) <> Null Then label1.Initialize() label1.Text=cur.GetString("matn"&i) label1.TextColor=Colors.Black label1.TextSize=20 label1.Gravity=Gravity.RIGHT s.Panel.AddView(label1,0,h+2%y,s.Width-10,s.Height) Dim su As StringUtils label1.Height=su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text)+38 s.Panel.Height =h End If If cur.GetString("aks"&i)<> Null Then Dim img As ImageView img.Initialize() img.Tag= cur.GetString("aks"&i) s.Panel.AddView(img,0,h,s.Width,s.Height) img.Bitmap=Main.bitmap1(i) If Main.bitmap1(i).Width > 100%x Then img.Width=100%x img.Height= (img.Width / Main.bitmap1(i).Width)*Main.bitmap1(i).Height img.Gravity=Gravity.FILL Else img.Width =Main.bitmap1(i).Width img.Height=Main.bitmap1(i).Height img.Left = (100%x -img.Width)/2 img.Gravity=Gravity.FILL End If h=h +img.Height+30 s.Panel.Height=h End If Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز من این کدها را استفاده کردم ولی ارورداد عکس ان را قرار دادم لطفا کمک کنین یه end if کم یا زیاد گذاشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ یه end if کم یا زیاد گذاشتی این رو دوباره فرستادی اشتباهی>؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ این رو دوباره فرستادی اشتباهی>؟ ببخشید سرعت اینترنتم پایین. اینقدر if داخل حلقه نوشتی اشتباه. خیلی ازکداتو باید ازتو حلقه در بیاری. ارورت به خاطر اینه که یه Next کم گذاشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حسینh 50
سلام دوست عزیز من این کدها را استفاده کردم ولی ارورداد عکس ان را قرار دادم
لطفا کمک کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.