hunter0010 62 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه عکس از گالری ادد میکنم روی یه panel در برنامه و با انگشتام کوچیک و بزرگش میکنم میخواستم بدونم میشه کدی نوشت که با پرخوندن دست کاربر روی صفحه تصویر هم بچرخه ممنون میشم کسایی که بلدن توضیح بدن تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ فایل مورد نظر پیوست شد. پانوراما.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ فایل مورد نظر پیوست شد. پانوراما.rar دوست عزیز ممنونم که سورس گزاشتی اما کار نمیکنه قضیه چیه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ من از این سورس استفاده نکرده ام بر روی شبیه ساز و گوشی تست کنید و در صورتی که کار نمی کند عکسی از خطا بدهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ خطا نمیده فقط یه عکسه که تکون نمیخوره مثل اینه که یه imageview گزاشته و یه عکس داخلش باقی کدها الکین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ فکر نکنم بشه ولی میتونید با انیمیشن با کلیک روی panel بچرخونیدش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ نه عزیزم بقیه کد ها الکی نیستند من فردا صبح بررسی می کنم و اطلاع می دهم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ فکر نکنم بشه ولی میتونید با انیمیشن با کلیک روی panel بچرخونیدش چه جوری اگه شما بلدید لطفا چند خطی توضیح بدید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان کسی در این باره اطلاعی نداره یعنی کسی بلد نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز باید اول کتابخانه انیمیشن رو تیک بزنی بعد کد های زیر رو بنویسی Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim a As Animation Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Layout1") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub ImageView1_Click a.InitializeRotateCenter("",0,360,ImageView1) a.Duration = 2000 a.Start(ImageView1) End Sub Sub a_AniamtionEnd a.Stop(ImageView1) End Sub اینجوری با ضربه زدن روی imageview یا هر چیز دیگه ای اون یه دور 360 درجه میزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ چه جوری اگه شما بلدید لطفا چند خطی توضیح بدید تشکر دوست عزیز مشکل حل شد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ تشکر میکنم راستش منظور من این بود که کاربر بیاد یه عکسو با دو انگشتش بگیره و بچرخونه در جهت مختلف مثل این عکس http://s3.picofile.com/file/8204799534/New_Bitmap_Image.bmp به خاطر پست بالا هم باید بگم که خیلی خوب بود حتما ازش استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hunter0010 62
سلام دوستان
من یه عکس از گالری ادد میکنم روی یه panel در برنامه و با انگشتام کوچیک و بزرگش میکنم
میخواستم بدونم میشه کدی نوشت که با پرخوندن دست کاربر روی صفحه تصویر هم بچرخه
ممنون میشم کسایی که بلدن توضیح بدن
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.