snoorana 13 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به استادای عزیز کسی میدونه چطور باید ActionBar ی که با AppCompat ساخته شده رو راستچین کرد؟؟ یعنی شکل زیر: تبدیل بشه به شکل زیر: ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ببخشید منم یه سوال به سوال دوستومون اضافه کنم که AppCompat چی هست و چه طور برای ساخت اکشن بار استفاده میشه؟ببخشید من مبتدی هستم اگر این سوال خیلی سطحی هست سلام به استادای عزیز کسی میدونه چطور باید ActionBar ی که با AppCompat ساخته شده رو راستچین کرد؟؟ یعنی شکل زیر: تبدیل بشه به شکل زیر: ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
snoorana 13 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ کسایی که XML بلدن حتما میتونن کمک کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
snoorana 13 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ کسی بلد نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ از ار تی ال اکشن بار استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ از ار تی ال اکشن بار استفاده کنبه هیچ وجهانشاءالله اگه شد اموزشش رو میسازم توی این هفته چون استفاده از اون کتابخونه ها محدودیت api داره ولی با روش من روی همه دستگاه ها جواب میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kavirpardaz 14 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ منتظر اموزشش هستیم...میشه به صورت مختصر تا اون موقع اموزشش رو بدین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
snoorana 13
سلام به استادای عزیز
کسی میدونه چطور باید ActionBar ی که با AppCompat ساخته شده رو راستچین کرد؟؟
یعنی شکل زیر:
تبدیل بشه به شکل زیر:
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.