server0098 1 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و عرض خسته نباششید دوستان من بیسیک فور را تازه نصب کردم و اماده کار هست . می خواستم بدونم چجوری میشه یه سورس اماده رو به بیسیک فور زد خواهشا کامل بگید و نحوه اضافه کردن کتابخانه رو هم بگید مرسی فداتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ این نحوه بز کردن سورس هس برای اضافه کردن کتابخانه هم برو به محلی که بیسیک نصب شده به صورت پیش فرض ادرس ش این هست C:\Program Files\Anywhere Software\Basic4android بعد هم کافیه بری توی پوشه ی Libraries و کتابخانه هارو اوجا کپی کنی کتابخانه ها همیشه دوتا فایل هس اسم هردوتا فایل یکیه ولی پسوندشون فرق داره دوتا فایل با دو پسوند xml و jar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام این فیلم باز کردن سورس این فیلم سیو کردن سورس این فیلم اضافه کردن کتابخانه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
server0098 1 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ تشکر ویژه از شما دو دوست گرامی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
server0098 1 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ تشکر ویژه از شما دو دوست گرامی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز داخل سایت سرچ وجود دارد در ضمن میتونی بجای تشکر از پسند استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
server0098 1
با سلام و عرض خسته نباششید
دوستان من بیسیک فور را تازه نصب کردم و اماده کار هست .
می خواستم بدونم چجوری میشه یه سورس اماده رو به بیسیک فور زد
خواهشا کامل بگید و نحوه اضافه کردن کتابخانه رو هم بگید مرسی فداتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.