majidz1378 69 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان بهترین راه برای فروش مناسب برنامتون رو تا بحال به فکرش افتادید چطور برنامه مون بفروش برسه؟ یا اگه برنامه ای ساختید که فروش خوبی نداشته مثل من من این بار اومدم بهتون بگم تنها راه برای بفروش رسیدن خوب تبلیغات در تلگرام است بله درست شنیدید تبلیغات در تلگرام الان همه تلگرام را دارند و اپلیکیشنی بی نظیر شده تلگرام من دنبال نرم افزار تبلیغات تلگرام هستم دوستان هر کس نرم افزار تبلیغات تلگرام رو داره اپلود کنه تا همه ازش استفاده کنند بهترین راهه برای کسب در امد تبلیغات است از طریق تبلیغات تلگرام دوستان هر کس نرم افزار تبلیغات تلگرام رو داره بزاره همینجا اپلود کنه تا بچه های سایت بیسیک4اندروید هم استفاده کنند با تشکر اگه بزارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ داداش اون برنامه پولیه فک کنم. کسی رایگانشو نداره . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام من برنامه رو دارم اونم 3 نوع مختلف ===================================== در ضمن تاپیک متفرقه در بخش متفرقه و بحث آزاد زده میشه نه پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام من برنامه رو دارم اونم 3 نوع مختلف ===================================== در ضمن تاپیک متفرقه در بخش متفرقه و بحث آزاد زده میشه نه پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات سلام برنامه رو از جایی دانلود کردی یا خریدی ؟؟ اگه میتونی لطف کن بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برنامه 1 اکانته هست امکان انتشار نداره در ضمن مشکل داره برنامه دیگرانو رایگان به انتشار بزاریم میتونید بخرید سایت های زیادی هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برنامه 1 اکانته هست امکان انتشار نداره در ضمن مشکل داره برنامه دیگرانو رایگان به انتشار بزاریم میتونید بخرید سایت های زیادی هستن خیلی ممنون ازراهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان بهترین راه برای فروش مناسب برنامتون رو تا بحال به فکرش افتادید چطور برنامه مون بفروش برسه؟ یا اگه برنامه ای ساختید که فروش خوبی نداشته مثل من من این بار اومدم بهتون بگم تنها راه برای بفروش رسیدن خوب تبلیغات در تلگرام است بله درست شنیدید تبلیغات در تلگرام الان همه تلگرام را دارند و اپلیکیشنی بی نظیر شده تلگرام من دنبال نرم افزار تبلیغات تلگرام هستم دوستان هر کس نرم افزار تبلیغات تلگرام رو داره اپلود کنه تا همه ازش استفاده کنند بهترین راهه برای کسب در امد تبلیغات است از طریق تبلیغات تلگرام دوستان هر کس نرم افزار تبلیغات تلگرام رو داره بزاره همینجا اپلود کنه تا بچه های سایت بیسیک4اندروید هم استفاده کنند با تشکر اگه بزارین http://s3.picofile.com/d/5fcc4fb8-1a07-45dc-87b1-ecf40d871bb0/Telegramads_2015_0_0_2.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid.taj 14 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ تبلیغاتی واسه تلگرام وجود نداره چون تلگرام بعداز آپدیت اومد محدودیت گذاشت که شما در هر 24 ساعت مجاز به ارسال محدود پیام هستید در انجمن ها و سایت ها هم زیاد بحث شده میگن محدود شده به 50 پیام یعنی شما در 24 ساعت میتونید به 50 نفر که شماره شما را ندارند پیام ارسال کنید اگر بیشتر از این حد تعیین شده ارسال کنید اکانتتون اسپم و ریپورت و قفل خواهد شد در حال حاضر هیچ برنامه ای واسه تبلیغات در تلگرام وجود نداره که کامل و درست کار کنه برنامه هایی هستند که فیک هستند و همون 50تا رو ارسال میکنند و هرچی دیگه ارسال کنند به دست افرادی که به لیست اضافه کردید نمیریسه حتی میتونید خودتون تست کنید و به بیش از 50نفر که شماره شمارو ندارند پیام ارسال کنید نتیجه کارو رو ببینید .... آخرین آپدیت تلگرام هم دیشب بود که اومده گروه ها رو آپدیت کرده قبلا میتونستید 200 نفر دعوت کنید به گروه الان شده 1000 نفر موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام تو بازار یه اپ هست 9000 تومن قیمتش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ تبلیغاتی واسه تلگرام وجود نداره چون تلگرام بعداز آپدیت اومد محدودیت گذاشت که شما در هر 24 ساعت مجاز به ارسال محدود پیام هستید در انجمن ها و سایت ها هم زیاد بحث شده میگن محدود شده به 50 پیام یعنی شما در 24 ساعت میتونید به 50 نفر که شماره شما را ندارند پیام ارسال کنید اگر بیشتر از این حد تعیین شده ارسال کنید اکانتتون اسپم و ریپورت و قفل خواهد شد در حال حاضر هیچ برنامه ای واسه تبلیغات در تلگرام وجود نداره که کامل و درست کار کنه برنامه هایی هستند که فیک هستند و همون 50تا رو ارسال میکنند و هرچی دیگه ارسال کنند به دست افرادی که به لیست اضافه کردید نمیریسه حتی میتونید خودتون تست کنید و به بیش از 50نفر که شماره شمارو ندارند پیام ارسال کنید نتیجه کارو رو ببینید .... آخرین آپدیت تلگرام هم دیشب بود که اومده گروه ها رو آپدیت کرده قبلا میتونستید 200 نفر دعوت کنید به گروه الان شده 1000 نفر موفق باشید برای حل این مشکل اومدن به جایی که پیام به افراد مختلف بفرستن، یه گروه میسازن، شماره تو ادد میکنن، پیامو میفرستن، از گروه حذفت میکنن، و این روند ادامه داره... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.a.Avakh 105 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۸ در در 1394/09/13, 05:01:55، Siaic گفته است : http://s3.picofile.com/d/5fcc4fb8-1a07-45dc-87b1-ecf40d871bb0/Telegramads_2015_0_0_2.rar ارور 404 میده که؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.