کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید دوستان من میخوام در 3تا لیبیل اطلاعات سخت افزار رو بگیرم و نشان بدم CPU RAM میزان مصرف شارژ و شارژی که در حال حاضر دارد میدونم خیلی سخته ، اگه کسی بلده راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز از کتابخونه icosphone استفاده کن خیلی از این چیزا رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید دوستان من میخوام در 3تا لیبیل اطلاعات سخت افزار رو بگیرم و نشان بدم CPU RAM میزان مصرف شارژ و شارژی که در حال حاضر دارد میدونم خیلی سخته ، اگه کسی بلده راهنمایی کنه گزینه 2 رو خودم شدیدا دنبالشم اونم فقط با کدهای جاوا میشه، نگرد ک نیست باید یکی ک بلده نحوه استفادشو بذاره با کتابخونه اینجا در موردش بحث شده اولین پاسخ در موردش درسته اونو باید به کار ببری: http://stackoverflow.com/questions/3170691/how-to-get-current-memory-usage-in-android فقط اگه جواب گرفتی بی زحمت بذار که من خیلی دنبالشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ برای سومی اول تیک کتابخانه ی فون رو بزن و یه متغییر از نوع PhoneEvents تعریف کن بعد هم از کد زیر استفاده کن Sub p_BatteryChanged (Level As Int, Scale As Int, Plugged As Boolean, Intent As Intent) label.text = Level End Sub توی ساب p همون متغییر ما هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کاربر ناشناس 2,148
با سلام و خسته نباشید
دوستان من میخوام در 3تا لیبیل اطلاعات سخت افزار رو بگیرم و نشان بدم
میدونم خیلی سخته ، اگه کسی بلده راهنمایی کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.