hunter0010 62 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان چه طوری میشه چند panel متعدد به صورت افقی قرار داد که با کشیدن دست جا به جا بشن من چند تا پشت سر هم میزارم اما جا نمیشه تو صفحه و چند تاشون از صفحه خارج هستن لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/4898-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-horizontalscrollview/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان چه طوری میشه چند panel متعدد به صورت افقی قرار داد که با کشیدن دست جا به جا بشن من چند تا پشت سر هم میزارم اما جا نمیشه تو صفحه و چند تاشون از صفحه خارج هستن لطفا کمک کنید با سلام اونجا که میگید از صفحه خارج میشند باید کد نویسی کنید برای دیزاین اون قسمت اصلی رو خودم بلد نیستم ، دوستان کمک کنند ما هم یاد بگیریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ از قسمت Designer و منوی Add View از Horizontal ScrollView استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ برای گزاشتن panel ها به صورت عمودی باید یه اسکرول ویو گزاشت و panel ها رو روش تنظیم کرد این جوری Activity.LoadLayout("scroll") ScrollView1.Panel.LoadLayout("pane") ScrollView1.panel.Height = Panel1.Height + Panel2.Height + Panel3.Height + Panel4.Height -20%y اما برای افقی باید چکار کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ برای گزاشتن panel ها به صورت عمودی باید یه اسکرول ویو گزاشت و panel ها رو روش تنظیم کرد این جوری Activity.LoadLayout("scroll") ScrollView1.Panel.LoadLayout("pane") ScrollView1.panel.Height = Panel1.Height + Panel2.Height + Panel3.Height + Panel4.Height -20%y اما برای افقی باید چکار کرد؟ یعنی مثل همین اما به جای اسکرول ویو از Horizontal ScrollView استفاده میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hunter0010 62
سلام دوستان
چه طوری میشه چند panel متعدد به صورت افقی قرار داد که با کشیدن دست جا به جا بشن
من چند تا پشت سر هم میزارم اما جا نمیشه تو صفحه و چند تاشون از صفحه خارج هستن
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.