peymanparkour 10 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سلام چطور یه ویدیو رو بصورت آنلاین میشه پخش کرد؟؟ ((با همون کتابخونه audio میشه؟)) و همچنین دانلود کردنش چطور میشه؟؟؟ ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ برای دانلود فیلم باید از کتابخونه HttpUtils2 استفاده کنی. چون آموزش هاش تو انجمن زیاده خیلی توضیح نمیدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ برای گذاشتن آموزش یا سورستون توی فروشگاه با این جمیل در ارتباط باشید : [email protected] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peymanparkour 10 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ دوستان من هنوز گیر کردم رو این.... چجور میشه مثلا وقتی که یه مسج باکس بیاد با دو گزینه که رو یکیش کلید شه ویدیو دانلود شه و رو اون یکی ویدیو آنلاین پخش شه. *تعجب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ در مورد دانلود فایل سورس کد قرار گرفته تو ی انجمن بگردید تا کارتون راه بیوفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام کسی هست بهتر توضیح بده چون هر چی گشتم هیچ چی متوجه نشدم(مثلا کتابخونش چیه؟ لینک ویدیو باید مستقیم باشه یا نه؟) ممنون میشم جواب بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ ابتدا کتابخونه ای که اقای آقاخانی ساختن رو دانلود کنید و سپس این کد رو بنویسید : [b] Dim st As StudentLibrary StartActivity(st.PlayStreamVideo("Link",""))[/b] اونجایی که Link نوشته شما بیا لینک فیلم رو قرار بده دیگه حله. student librarys.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ حتما باید لینک مستقیم باشه اونوقت فیلم رو توچه سایت های اپلود کنم مثلا پیکو فایل خوبه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ حتما باید لینک مستقیم باشه اونوقت فیلم رو توچه سایت های اپلود کنم مثلا پیکو فایل خوبه؟ سلام میتونی از آپارات استفاده کنی. و از همه اینا بهتر هاست رایگان هست. البته اگه ترافیک بره بالا اکنتت بسته میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من یه سورس ساختم که هم فایلو به صورت آفلاین پخش میکنه و هم به صورت آنلاین ( و مهمتر اینکه فایل ویدئو رو داخل خود برنامه پخش میکنه و همچنین نوار نمایش دهنده میزان نمایش فیلمو هم داره ) یه کلید داره که روش کلیک میکنی و فایلو دانلود میکنه و برای بار دوم اگه روش کلیک کنی و فایل داخل گوشی باشه اونو دانلود نمیکنه و پخش میشه اگه مایلی با بخش فروشگاه هماهنگ کنم بزارمش توی فروشگاه امکاناتی که در اختیارتون قرار میده : 1- پخش فیلم به صورت آنلاین 2- پخش فیلم به صورت آفلاین 3- دانلود فیلم با کلیک اول و تشخیص درصورت وجود فایل و عدم دانلود 4 - نوار ابزار برای نمایش مقدار زمان پخش فیلم 5- کلید اجرا، ایست، توقف در حالت پخش آنلاین و آفلاین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
peymanparkour 10
سلام
چطور یه ویدیو رو بصورت آنلاین میشه پخش کرد؟؟ ((با همون کتابخونه audio میشه؟)) و همچنین دانلود کردنش چطور میشه؟؟؟
ممنون میشم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.