الهام 13 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من یه لیبل دارم که حدود 10خط اطلاعات توش لود میشه آیا راهی هست که من بتونم اینا رو محدود کنم مثلا به کد به لیبیل بکن بیا 10کلمه اولو بگیر با کد چه جوری میشه Label2.Text.Length=20 لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام یک همچین کدی میشه : Dim TXT As String TXT = File.ReadString(File.DirAssets,"Test.txt") TXT = TXT.Substring2(0,10) Label1.Text = TXT مثلا ما یک متن از فایل تکست می گیریم و 10 کلمه اول رو میریزیم داخل لیبل. کد رو تست کنید دستی نوشتم احتمال خطا زیاده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
الهام 13 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام یک همچین کدی میشه : Dim TXT As String TXT = File.ReadString(File.DirAssets,"Test.txt") TXT = TXT.Substring2(0,10) Label1.Text = TXT مثلا ما یک متن از فایل تکست می گیریم و 10 کلمه اول رو میریزیم داخل لیبل. کد رو تست کنید دستی نوشتم احتمال خطا زیاده. ممنون آقای مجید آرتا کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
الهام 13
سلام
من یه لیبل دارم که حدود 10خط اطلاعات توش لود میشه
آیا راهی هست که من بتونم اینا رو محدود کنم مثلا به کد به لیبیل بکن بیا 10کلمه اولو بگیر
با کد چه جوری میشه
Label2.Text.Length=20
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.