amirsafari 116 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیزان بنده به تازگی آندروید رو شروع کردم و کمک شما اساتید رو نیاز دارم. میخوام برای برنامم یه قسمتی قرار بدم که کاربر به برنامه رای بده و این که لیست برنامه های توسعه دهنده رو نمایش بده. لطفا سطح پایین توضیح بدید . تازه کارم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز قبل از زدن تایپک سرچ کن بعدش یه سرچ کوچیک بزن تو انجمن arialib کتابخانه آریا لیب خیلی راحت با نیم خط کد نویسی میتونی کاراتو انجام بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ همون طوز که دوستمون گفت با کتابخونه می شه با این روش هم می شه برنامه های توسعه دهنده Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"bazaar://collection?slug=by_author&aid=DEVELOPER_ID") StartActivity(i) نظر دهی Dim market As Intent, uri As String uri="bazaar://details?id=PACKAGE_NAME" market.Initialize(market.ACTION_EDIT,uri) StartActivity(market) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز اینم سورس مورد نظر موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ همون طوز که دوستمون گفت با کتابخونه می شه با این روش هم می شه برنامه های توسعه دهنده Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"bazaar://collection?slug=by_author&aid=DEVELOPER_ID") StartActivity(i) نظر دهی Dim market As Intent, uri As String uri="bazaar://details?id=pakeg name" market.Initialize(market.ACTION_EDIT,uri) StartActivity(market) شرمنده از پرسش دوبارم.من واقعا تازه کارم. اینجا باید یه اکتیویتی به اسم مارکت درست کنم آیا یا این که این کد ها رو توی کلیک باتن بزارم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ توی رویداد کلیکت همین کد ها رو بذار البته می دونی که باید جای PACKAGE_NAME مال برنامه ات رو بذاری و جای DEVELOPER_ID هم ای دی بازارت رو بذاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز این کد ها را بر حسب نیاز باید در کلیک باتون بگذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ توی رویداد کلیکت همین کد ها رو بذار البته می دونی که باید جای PACKAGE_NAME مال برنامه ات رو بذاری و جای DEVELOPER_ID هم ای دی بازارت رو بذا ممنون این ارور رو میده دلیلش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون این ارور رو میده دلیلش چیه؟ دوست عزیز سورس بنده رو دانلود کن بدون هیچ مشکلی کارت رو انجام بده درضمن بازار باید نصب باشه ، همین لینک هم درست داده باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ برای مثال تو باید این طوری بزنی Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"bazaar://collection?slug=by_author&aid=abbas2142") StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام خدمت دوستان
عزیزان بنده به تازگی آندروید رو شروع کردم و کمک شما اساتید رو نیاز دارم.
میخوام برای برنامم یه قسمتی قرار بدم که کاربر به برنامه رای بده و این که لیست برنامه های توسعه دهنده رو نمایش بده.
لطفا سطح پایین توضیح بدید . تازه کارم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.