shahriar 408 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام دوستان من میخوام بیام چک کنم که یک مقدار از نوع استرینگ مثلا "X" در تیبل یک و در فیلد Package وجود داره یانه و اگر وجود داشت بیاد یک دستور رو اجرا کنه ممنون میشم جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ به این شکل کامپایل کنید ببینید مشکلی پیش نمیاد : s.ExecQuery2("SELECT * FROM Black WHERE Package = ?",Array As String(parts(1)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اگه قراره فقط در یک فیلد این مورد جستجو بشه باید از WHERE و اگه قراره در تمامی رکورد ها که فقط نیازه همین فیلد رو با مقدار X قرار بدید 1. SELECT * FROM tbl WHERE id=2 2. SELECT * FROM tbl WHERE feild='X' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اگه قراره فقط در یک فیلد این مورد جستجو بشه باید از WHERE و اگه قراره در تمامی رکورد ها که فقط نیازه همین فیلد رو با مقدار X قرار بدید 1. SELECT * FROM tbl WHERE id=2 2. SELECT * FROM tbl WHERE feild='X' ممنون آقا مجید ولی من برای چک کردن این کد رو مینویسم خطا میده Dim Cur2 As Cursor Cur2 = SQL5.ExecQuery("SELECT * FROM Black WHERE Package="&parts(1)) Cur2.Position = 0 If Cur2.GetString("Package") = parts(1) Then Un_App(Package) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ Package از چه نوعی هستش ؟ اگه رشته باشه خطا میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ فیلد Package از نوع استرینگ ( رشته ای هست) حالا راهی هست که خطا نده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون آقا مجید ولی من برای چک کردن این کد رو مینویسم خطا میده درود دوست عزیز وقتی میگید خطا میده لطفا ذکر کنید خطا رو یا یک عکس ازش قرار بدید واسه خودتون میگما ... واسه پاسخ دهنده ها فرقی نداره که جواب بدن یا جواب ندن فقط اگه کامل بگید خودتون جوابتون رو زودتر میگیرید دیگه خود دانید !!! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز وقتی میگید خطا میده لطفا ذکر کنید خطا رو یا یک عکس ازش قرار بدید واسه خودتون میگما ... واسه پاسخ دهنده ها فرقی نداره که جواب بدن یا جواب ندن فقط اگه کامل بگید خودتون جوابتون رو زودتر میگیرید دیگه خود دانید !!! موفق باشید حرف شما کاملا درسته ولی چون این قطعه کد تو سرویس بود فقط میزد برنامه ی فلان متوقف شد حالا من کد هارو تو اکتیویتی میذارم خطاشو میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اینم عکس از خطا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
با سلام
دوستان من میخوام بیام چک کنم که یک مقدار از نوع استرینگ مثلا "X" در تیبل یک و در فیلد Package وجود داره یانه
و اگر وجود داشت بیاد یک دستور رو اجرا کنه
ممنون میشم جواب بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.