majidz1378 69 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من یه دیتابیس در مورد اشپزی ashpazi.db بود اسمش خوب من اونو پاک کردم از توی نویکت لیستش بعد فایل هاش هست حالا من میخوام وقتی روی اون ها دابل کلیک میکنم دیگه نمیاره توی نویکت چجوری اونایی که فایل هاش .db هست رو بیارم توی نویکت من روشون دابل کلیک میکنم هیچی نمیاره لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ نویکدو باز کن نیو کانکشن رو بزن بعد sqlit رو انتخاب کن بعد جلوش type رو برابر existing database file بزار بعد از database file فایلتو open کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majidz1378 69 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ اقا فرزاد یه ایطور چیزایی تو خودت داری دمت گرم داداش لایک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majidz1378 69
سلام من یه دیتابیس در مورد اشپزی ashpazi.db
بود اسمش خوب من اونو پاک کردم از توی نویکت لیستش
بعد فایل هاش هست حالا من میخوام وقتی روی اون ها دابل کلیک میکنم دیگه نمیاره توی نویکت
چجوری اونایی که فایل هاش .db هست رو بیارم توی نویکت
من روشون دابل کلیک میکنم هیچی نمیاره
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.