mohsen-star 37 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اقا من یه ادیت تکست دارم میخام ویرایش متن داخلش رو از کاربر بگیرم باید چ کنم ؟ درضمن لیبل و ... نیمخا مفقط ادیت تکست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سلام Enabled رو برابر با False قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin70 5 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اگر enabled رو false کنیم دیگه اسکرول نمیشه و برای متن های بلند اشکال پیش میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ سلام ببینید دوست من شما باید مد زیر رو بزارید dim edittext1 as edittext sub button1_click edittext1.enable=false End sub ما اومدیم گفتیم اگه رو باتون کلیک شد بیاد ادیت تکستو غیرفعال کنه و نتونه دیگه تو ادیت تکست متن بنویسه برای پاک کردن چیزایی که قبلش نوشته کد زیر رو بزنید سلام اقا من یه ادیت تکست دارم میخام ویرایش متن داخلش رو از کاربر بگیرم باید چ کنم ؟ درضمن لیبل و ... نیمخا مفقط ادیت تکست dim e as edittext Sub button1_click e.enable=false e.text="" End sub تموم پسندیدم فراموش نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ سلام ببینید دوست من شما باید مد زیر رو بزارید dim edittext1 as edittext sub button1_click edittext1.enable=false End sub ما اومدیم گفتیم اگه رو باتون کلیک شد بیاد ادیت تکستو غیرفعال کنه و نتونه دیگه تو ادیت تکست متن بنویسه برای پاک کردن چیزایی که قبلش نوشته کد زیر رو بزنید سلام اقا من یه ادیت تکست دارم میخام ویرایش متن داخلش رو از کاربر بگیرم باید چ کنم ؟ درضمن لیبل و ... نیمخا مفقط ادیت تکست dim e as edittext Sub button1_click e.enable=false e.text="" End sub تموم پسندیدم فراموش نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsen-star 37
سلام اقا من یه ادیت تکست دارم میخام ویرایش متن داخلش رو از کاربر بگیرم باید چ کنم ؟
درضمن لیبل و ... نیمخا مفقط ادیت تکست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.