shahab.msb 326 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان خواستم بدونم چطور میشه صفحه کلید سفارشی بسازیم یعنی خودمون یه صفحه کلید بسازیم و اونو جایگزین صفحه کلید گوشی کنیم. کتابخونه خاصی هست؟ ممنون میشم اگه کسی جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ELCID 0 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سلام اگه مبشه کتابخونه custom keyboard رو بزارین. ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ آقای شجاعی این مثال رو اگه دارید لطف کنید بزارید. خودم گشتم کتابخونش رو پیدا کردم ولی اگه مثالش رو لطف کنید بزارید خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ بله یک کتابخانه هست به نام custom keyboard که البته باهاش کار نکردم ولی یه مثال ازش دیده بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.msb 326
سلام دوستان خواستم بدونم چطور میشه صفحه کلید سفارشی بسازیم یعنی خودمون یه صفحه کلید بسازیم و اونو جایگزین صفحه کلید گوشی کنیم.
کتابخونه خاصی هست؟
ممنون میشم اگه کسی جواب بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.