hunter0010 62 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه عکس رو از گالری میگیرم و میزارمش رو panel تو برنامه خودم میخواستم بدونم میشه افکتش رو عوض کرد اگه میشه لطفا راهنماییم کنید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ کسی در این باره اطلاعی نداره؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اینو امتحان کنید یکی از شاهکارای استاد شاهدی http://answercenter.ir/topic/5170-ariaphotoshop-فتوشاپ-در-b4a/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ کسی هست در این باره با کتابخانه ariaphotoshop کار کرده باشه اگه میشه درباره سوال من توضیح بدید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hunter0010 62
سلام دوستان
من یه عکس رو از گالری میگیرم و میزارمش رو panel تو برنامه خودم
میخواستم بدونم میشه افکتش رو عوض کرد
اگه میشه لطفا راهنماییم کنید
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.