member 13 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید من یه لیست ویو دارم بعد متن های توی لیست ویوم چون دراز هسته از صفحه میزنه بیرون راهی است که متن ها زیر هم قرار بگیرن و از صفحه گوشی بیرون نزنن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ Dim lbl1 As Label lbl1 = titles_lv.TwoLinesAndBitmap.Label lbl1.Height = lbl1.Height + 1%y اول اومدیم لیبل لیست ویو رو به یه لیبل نسبت دادیم بعد با استفاده از خواص لیبل، با مقادیر بازی میکنیم مثلا ارتفاع lbl1 رو اگر بیشتر کنی احتمالا تکس توی دوخط جا میفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread612.html این لینکو ببین. پست اول واسه لیبل توضیح دادم. پست دوم هم واسه لیست ویو. تست هم شده درست کار می کنه. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
member 13
سلام خسته نباشید من یه لیست ویو دارم بعد متن های توی لیست ویوم چون دراز هسته از صفحه میزنه بیرون راهی است که متن ها زیر هم قرار بگیرن و از صفحه گوشی بیرون نزنن؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.