mortezasaidi 6 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام دوستان گرامی من قصد خرید کتابخانه پرداخت درون برنامه ای بازار را دارم من یک کتاب دارم که 100 ردیف (id) دارد می خواهم از ردیف 50 به بعد کاربر برنامه را بخرد یعنی از این ردیف گزینه خرید بالا بیاید و کاربر با خرید ان بتواند دیگر مطالب را بخواند. لطف می کنند کد مورد نظر را برای من قرار بدهند ممنون. :gol: :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ درود از چند طریق میشه عمل کرد شما توی کتابتون مطالب رو با استفاده از ListView گرفتید یا Multi Panel ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezasaidi 6 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ درود از چند طریق میشه عمل کرد شما توی کتابتون مطالب رو با استفاده از ListView گرفتید یا Multi Panel ؟ آقای ایزدی listview ممنون میشم کد را بنویسید واقعا شرمنده :gol: :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Position < 50 Then کد باز کردن متن Else مسیج باکس مربوط به پرداخت درون پرداخت و شروع عملیات خرید End If End Sub خدمت شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezasaidi 6 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سلام مجدد آقای ایزدی عزیز کد را گذاشتم Sub ListViewData_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Position < 50 Then If Pardakht = False Then Msgbox("خطایی رخ داد","خطا") Return Else payment.RequestPayment("eshterak","inapp",Id) End If StartActivity(txtv) End Sub ولی ایراد B4A version: 5.00 Parsing code. Error Error parsing program. Error description: Missing Keyword: end if Occurred on line: 112 End Sub را می گیرد با ید چه کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام دوست گرامی یه کم توجه کنید به کدهاتون یه End If کم کذاشتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezasaidi 6 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ کجا دقیقا کد را می گذارید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ بفرمایید Sub ListViewData_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Position < 50 Then If Pardakht = False Then Msgbox("خطایی رخ داد","خطا") Return Else payment.RequestPayment("eshterak","inapp",Id) End If End If StartActivity(txtv) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز پیشنهاد میکنم آموزش های مقدماتی برنامه نویسی رو که توی بخش مبتدی ها هست دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezasaidi 6 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ با عرض سلام آقای ایزدی لطف می کنید کد Multi Panel را هم برایم بنویسید ممنون میشوم در انجمن ندیم :gol: :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سرچ کردن چیز خوبیه ها http://answercenter.ir/topic/2213-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%88-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-multi-panel/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezasaidi 6 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان گرامی هیچ کسی نمی تواند من چگونه می توانم این کار را نجام دهم !! کد جناب ایزدی Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Position < 50 Then کد باز کردن متن Else مسیج باکس مربوط به پرداخت درون پرداخت و شروع عملیات خرید End If End Sub زمانی عمل می کند که یک گروه (دسته )داشته باشیم !!! من در دیتابیسم 100 ردیف (id) دارم می خواهم 50 ردیف اولی دیتابیسم ( که ممکن است برخی ردیف ها متعلق به گروه 1 باشد برخی ها به گروه 2 و الی ... ) رایگان باشد و بقیه ردیف ها با استفاده از پرداخت درون برنامه ای با پرداخت هزینه باز شوند ممنون می شوم اساتید مجرب جواب بنده را بدهند. :gol: :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خب در اولین حالت شما بیا به وسیله LIMIT مطالب رو بگیرید دیگه. یک همچین کدی میشه : MyBank.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl ORDER BY id LIMIT ?",Array As String(50)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mortezasaidi 6
با سلام
دوستان گرامی من قصد خرید کتابخانه پرداخت درون برنامه ای بازار را دارم
من یک کتاب دارم که 100 ردیف (id) دارد
می خواهم از ردیف 50 به بعد کاربر برنامه را بخرد یعنی از این ردیف گزینه خرید بالا بیاید و کاربر با خرید ان بتواند دیگر مطالب را بخواند.
لطف می کنند کد مورد نظر را برای من قرار بدهند
ممنون. :gol: :gol:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.