qasem 249 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان. چطور میتونم سایز قلم و رنگ فونت Tabhost را تغییر بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ درود فکر نکنم با خود TabHost بتونید این کار رو انجام بدید فکر کنم باید از TabHostExtras استفاده کنید !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ این کاری که شما میخاید متاسفانه نمیشه من توسایت اصلی هم گشتم نبود نگرد نیست مگر اینکه یه شیر پاک خورده بیاد یه کتابخونه مخصوص این کار بزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ متشکرم آقای ایزدی. چطور میتونم از TabHostExtras استفاده کنم ؟ ممنون میشم توضیح دهید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان.
چطور میتونم سایز قلم و رنگ فونت Tabhost را تغییر بدم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.