رفتن به مطلب

بهترین زمان انتشار برنامه در بازار (نظرسنجی)

طاها

بهترین زمان انتشار برنامه در بازار؟  

22 کاربر تاکنون رای داده است

شما مجاز به رای دادن در این نظرسنجی یا مشاهده نتایج نیستید. لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام نمایید تا بتوانید رای خود را در نظر سنجی ارسال نمایید.

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوستان. لطفا در این نظرسنجی شرکت کنید و با توجه به تجربیات خود نظر دهید نه حدسیات. باتشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببین داداش

این رو واسه ی همیشه بدون ، برنامه ات رو شنبه بده یا یکشنبه بده برای بررسی

پنجشنبه ساعت 11 صبح بده بازار ؛ تا شنبه صفحه اول میماند  :ok: 

البته انتشار خودکار رو بردار ، دیگه فوق فوق چهارشنبه عصر تایید شده ...

روند کار من این  :gol: 

لینک ارسال

درود

طبق تجربیات بنده :

روز های تعطیل ساعات ظهر و عصر زمان مناسبیه

(با این روند اکثر برنامه هایی که فرستادم حداقل 5 هزار دان داشته و حداکثر 50 هزار دانلود)

البته زمان ملاک نیست مهم کیفیت کار و ایده هست.

لینک ارسال

بهترین زمان ( از نظر من) سه شنبه برنامه در بازار اپلود بشه جوری که بعد از بررسی شنبه روز اول هفته در بازار باشه ( فقط نظر شخصی) 

لینک ارسال

به نظر من روز های تعطیل ساعات ظهر و عصر زمان خیلی خوبیه من این کار رو میکنم.

لینک ارسال

دوستان دیگر نیز لطفا نظراتشان را اعلام کنند. ( باز هم میگم بر اساس تجربه نظر بدید)

لینک ارسال

بهترین زمان ( از نظر من) سه شنبه برنامه در بازار اپلود بشه جوری که بعد از بررسی شنبه روز اول هفته در بازار باشه ( فقط نظر شخصی) 

لازم به این کار نیست! چون اگه تیک انتشار خودکار رو برداریم میشه توی هر زمانی که خودمون بخوایم منتشر بشه

لینک ارسال

UP

مدیران گرامی این نظرسنجی به دلیل مفید بودن برای اعضا آپ شد تا دوستان بیشتری شرکت کنند. :gol:

لینک ارسال

دوست عزیز بررسی برنامه ها توسط بازار کمتر از 3 روز نیست اخرش هم که 5 روزه دوستان که قبل از من اشاره کردند 5 شنبه بهترین زمانه چون 5شنبه و جمعه روز تعطیل برای بازار هست اگه طرف صبح بزاری روز 2 شنبه یا 3شنبه طرف صبح منتشر میشه و همون روز تو صدر لیست تازه ترین ها میمونه 

لینک ارسال

دوست عزیز تاپیک رو هی آپ نکنید سوال و مشکل خاصی نیست که! امثر دوستان هم نظر خود را گفتند و از نظرات و نظرسنجی می توان نتیجه گیری کرد!نیاز به آپ کردن نیست!

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...