الهام 13 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال داشتم بازار چه برنامه های رو به در حال پیشرفت تلقی میکنه یعنی برنامه ها باید چه ویژگی هایی داشته باشن تا در بخش در حال پیشرفت نمایش داده بشن من برنامه ای دارم که 3 بار آپدیتش کردم ولی تو این لیست نرفته آخه چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ به راهنمای پنل توسعه دهندگان مراجعه شود : برنامههای در حال پیشرفت: براساس میزان پیشرفت خرید/دانلود، ستارهها و نظرات برنامهها توسط سیستم محاسبه و نمایش داده میشود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ من خیلی با بازار حرف زدم ولی فرمولشو نمی دن! ببینید اصلی ترین عامل می تونه تعداد دانلود در 24 ساعت گذشته باشه! مثلا 1500 تا به بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ طبق تجربه ای که بنده داشتم، مقدار امتیاز و تعداد دانلود در هر 24 ساعت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
الهام 13
سلام دوستان
یه سوال داشتم بازار چه برنامه های رو به در حال پیشرفت تلقی میکنه
یعنی برنامه ها باید چه ویژگی هایی داشته باشن تا در بخش در حال پیشرفت نمایش داده بشن
من برنامه ای دارم که 3 بار آپدیتش کردم ولی تو این لیست نرفته آخه چرا؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.