الهام 13 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 سلام دوستان یه سوال داشتم بازار چه برنامه های رو به در حال پیشرفت تلقی میکنه یعنی برنامه ها باید چه ویژگی هایی داشته باشن تا در بخش در حال پیشرفت نمایش داده بشن من برنامه ای دارم که 3 بار آپدیتش کردم ولی تو این لیست نرفته آخه چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 به راهنمای پنل توسعه دهندگان مراجعه شود : برنامههای در حال پیشرفت: براساس میزان پیشرفت خرید/دانلود، ستارهها و نظرات برنامهها توسط سیستم محاسبه و نمایش داده میشود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 من خیلی با بازار حرف زدم ولی فرمولشو نمی دن! ببینید اصلی ترین عامل می تونه تعداد دانلود در 24 ساعت گذشته باشه! مثلا 1500 تا به بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 طبق تجربه ای که بنده داشتم، مقدار امتیاز و تعداد دانلود در هر 24 ساعت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
الهام 13
سلام دوستان
یه سوال داشتم بازار چه برنامه های رو به در حال پیشرفت تلقی میکنه
یعنی برنامه ها باید چه ویژگی هایی داشته باشن تا در بخش در حال پیشرفت نمایش داده بشن
من برنامه ای دارم که 3 بار آپدیتش کردم ولی تو این لیست نرفته آخه چرا؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.