mansour-ghanaei 24 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان خب اینم اولین برنامه من تقریبا دیگه تمومه. اسپلش اسکرین . . . اینم آیکن برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ برای اولین برنامه واقعا خیلی خوبه ولی سعی کن به جای اسکرین شات از ماک اپ استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mansour-ghanaei 24 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ برای اولین برنامه واقعا خیلی خوبه ولی سعی کن به جای اسکرین شات از ماک اپ استفاده کنی خیلی ممنون بله درسته. ولی اینارو گذاشتم تا دوستان نظر بدن تا تغییرات نهایی رو انجام بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. خیلی قشنگه گرافیکشم خوبه. موضوع خوبی هم هست ، فکر کنم طرفدار داشته باشه ، به شرط اینکه خوب معرفیش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خوبه از کار اول انتظار کمی داشتم باریکلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ داداش چرا ایده منو عینا کپی نمودین؟ حتی تیترها هم یکیه؟؟ http://cando.asr24.com/app.jsp?id=7100272&name=%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%20%DB%8C%D8%A7%D8%B1&package=pc.help.vista شوخی کردم. ایده تکراری، گرافیک معمولی. من 14 میدم راستی الان نسخه من تو کندو و اول مارکت داره دوتومن میفروشه . البته تو بازار بود فقط همه برنامه هامو تو بازار حذف کردم و بازی گذاشتم . موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mansour-ghanaei 24 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ داداش چرا ایده منو عینا کپی نمودین؟ حتی تیترها هم یکیه؟؟ http://cando.asr24.com/app.jsp?id=7100272&name=%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%20%DB%8C%D8%A7%D8%B1&package=pc.help.vista شوخی کردم. ایده تکراری، گرافیک معمولی. من 14 میدم راستی الان نسخه من تو کندو و اول مارکت داره دوتومن میفروشه . البته تو بازار بود فقط همه برنامه هامو تو بازار حذف کردم و بازی گذاشتم . موفق باشین عه راست میگیا ، برنامتو اصلا ندیده بودم. با خودم گفتم برای شروع چی کار کنم ، یه جستجو تو بازار و مایکت کردم دیدم این نوع برنامه کمه همین به ذهنم رسید. خلاصه شرمنده. راستی دوستان اینم اسپلش اسکرینم .. یادم رفته بود بذارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.