mr.shi 34 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان برنامه ای براتون آپلود کردم برنامه ای است که خودم نوشتم اما کلا کار نمیکنه اصلا نمیدونم مشکل از چیه با B4a version 5 TEST.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ جالبه حتی برنامه رو نگاه نکردی بعد میگی گرفتی مارو ؟؟؟ مشکل اینه که حتی select اجرا نمیشه برنامه pause میشه مشکلم اینه نمیتونم هیچ کد sql رو اجرا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام داداش گرفتی مارو؟؟ خب دقیقا کار این برنامه چیه؟؟؟ کد نویسی که زیاد نداره و دیتابیسشم که هیچی توش نی لا اقل تو دیتابیس ی چی بریز بعد ازش کار بخواه. شما اول باید کار با دیتابیس رو یاد بگیری برو به این آدرس ساخت دیتابیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز تنها موقعی سورس را قرار دهید که از شما درخواست بکنند که باید سورس بررسی شود در حالت عادی گذاشتن تصویر خطا و کد ساب مورد نظر کافیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
سلام دوستان
برنامه ای براتون آپلود کردم برنامه ای است که خودم نوشتم اما کلا کار نمیکنه
اصلا نمیدونم مشکل از چیه
با B4a version 5
TEST.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.