shahryar UDK 11 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام یه سوال دارم که هیچ ربطی به بیسیک4 اندروید نداره ولی هیچ انجمن دیگه ای برای مطرح این سوال پیدا نکردم ________________________________________________ با یک نفر توی وایبر دعوام شدها حس میکنم که هر وقت آنلاین میشم صدامو از طریق میکروفون میشنوه و گوشیمو هک کرده آیا همچینچیزی امکان پذیره؟ اگه آره من باید چه کار کنم؟ ________________________________________________ سوال دوم اینکه چطور میشه یه گروه رو توی وایبر بلاک کرد؟ من از گروه هی میرم بیرون ولی باز میارنم تو*شرمسار**شرمسار* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام و درود. غیر ممکنه بتونه صداتون رو گوش کنه. همین رو مطمئن باشید. Block کردن رو الان وایبر ندارم که بگم میشه یا نمیشه یا چجوریه . ولی از نظر شنود یک شخص خاص که به هم فحش دادین و ... مطمئن باش نمیتونه بشنوه *خواب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahryar UDK 11
سلام
یه سوال دارم که هیچ ربطی به بیسیک4 اندروید نداره ولی هیچ انجمن دیگه ای برای مطرح این سوال پیدا نکردم
اگه آره من باید چه کار کنم؟
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.