sajjadrastin 100 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من همچین اسلاید منویی دارم که سورسش همین پایین گذاشتم ولی مشکل این است که این اسلاید منو از چپ به راست باز می شود اگر امکانش هست لطفا ان را جوری طراحی کنید که از راست به چپ باز شود سپس سورس ان را قرار دهید ، ممنون. هر چه سریع تر بهتر... slide menu.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ لطفا سریع فایل ویرایش شده را بفرستید بهش احتیاج دارم.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز قوانین انجمن رو رعایت کنید. اسپم ندید 2 امتیاز منفی میگیرید. سورس اسلاید منویی که بنده دارم هم قابلیت از چپ ب راست و هم راست ب چپ رو داره. اگه توی سورس تابع ChangePanel وجود داره میتونید مقدار False رو به این تابع بدید تا فقط قابلیت از راست به چپ وجود داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ بخشید از اسپم اگر میشود سورس ویرایش شده ان را قرار دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ ببخشید بنده با اسلاید پنل اشتباهی گرفتم این موضوع رو. شما میتونید در مورد اسلاید منو راست چین جستجو کنید مواردی توی انجمن هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام من همچین اسلاید منویی دارم که سورسش همین پایین گذاشتم ولی مشکل این است که این اسلاید منو از چپ به راست باز می شود اگر امکانش هست لطفا ان را جوری طراحی کنید که از راست به چپ باز شود سپس سورس ان را قرار دهید ، ممنون.
هر چه سریع تر بهتر...
slide menu.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.