qasem 249 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ معادل listView.Clear در ScrollView چیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام عزیز معادلش تقریبا میشه : Sv.panel.removeallviews ببخشید با گوشی بودم دستی نوشتم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگه برای جستجو تو مولتی پنل میخوای توصیه میکنم حتما این تاپیکو بخونی... جستجو در دیتابیس با مولتی پنل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ این کد تمام ویوها را پاک میکنه ، ببینید من از Tabhost استفاده میکنم وقتی برنامه ای را به لیست علاقه مندی ها اضافه میکنم و میام توی تب علاقه مندی ها میبینم آن برنامه به لیست اضافه شده تا اینجا مشکلی نیست. مشکل اینجاست که من هر بار که میام توی تب علاقه مندی ها دو باره همون برنامه هایی که قبلا به لیست اضافه شده بودند ، دوباره روی قبلی ها کپی میشوند . در تب علاقه مندی ها از ScrollView استفاده کردم . در Listview مشکل را با کد Listview.clear حل میکردیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز بنده اون تاپیکی که گفتم رو ملاحظه کنید احتمالا به جوابتون میرسید اونجا با سرچ کردن همین اتفاق برای پنل ها می افتاد مثلا همون پنل ها هی رو همدیگه اضافه میشدن شما تاپیکو بخونید خودتون متوجه میشد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ ممنونم با کد آقای شجائی مشکل حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
معادل listView.Clear در ScrollView چیست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.