qasem 249 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من در لیست علاقه مندی ها از اسکرول ویو استفاده کردم . میخوام ارتفاع اسکرول ویو با اضافه شدن آیتم ها به لیست مچ بشن ، یعنی به همون اندازه ای که یک آیتم به لیست علاقه مندی اضافه میشه ارتفاع اسکرول ویو هم افزایش پیدا کنه نه بیشتر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اگه میشه کدهای لیست علاقمندی رو قرار بدید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ مشکل حل کردم دوستان. باید ارتفاع پنل اسکرول ویو را برابر کنی با cur.RowCount ScrollView1.Panel.Height = (cur.RowCount *11%y) + 20dip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان من در لیست علاقه مندی ها از اسکرول ویو استفاده کردم . میخوام ارتفاع اسکرول ویو با اضافه شدن آیتم ها به لیست مچ بشن ، یعنی به همون اندازه ای که یک آیتم به لیست علاقه مندی اضافه میشه ارتفاع اسکرول ویو هم افزایش پیدا کنه نه بیشتر.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.