beny81 28 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخواستم بدونم این اروری که تو عکسه برای چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز فکر کنم داره به ساب textandimage ایراد میگیره، روی حالت debug قرار بدید و ببینید به کدوم خط گیر میده کد های اون لاین رو قرار بدید تا بهتره بشه بررسی کرد. در ضمن عنوان تاپیکتون صحیح نبود. قبلا برای این مورد اخطار گرفته بودید... ویرایش شد، لطفا رعایت کنید عزیزم. متشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز فکر کنم داره به ساب textandimage ایراد میگیره، روی حالت debug قرار بدید و ببینید به کدوم خط گیر میده کد های اون لاین رو قرار بدید تا بهتره بشه بررسی کرد. در ضمن عنوان تاپیکتون صحیح نبود. قبلا برای این مورد اخطار گرفته بودید... ویرایش شد، لطفا رعایت کنید عزیزم. متشکر من از کتابخانه فراخوانی برای این برنامه استفاده کردم خطی هم که برنامه روش ارور میده این خطه f.FarakhaniMatn("dane.db",sql1,cur1,"SELECT * FROM tbl where id=",listviewvalue,Label1,"txt") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان ترخدا کمک کنید میدونم دارم اسپم میدم ولی به خدا خیلی زور داره کلی زحمت بکشی یه برنامه بنویسی ولی ارور بده خواهش میکنم کمک کنید این هم کدهای اکتیویتی که ارور میده #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals Dim sql1 As SQL Dim listviewvalue As String End Sub Sub Globals Dim f As Farakhani Dim cur1 As Cursor Private ImageView1 As ImageView Private ScrollView1 As ScrollView Private Label1 As Label Dim s As StringUtils Dim bitmap1 As Bitmap End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout2") ScrollView1.Panel.LoadLayout("layout3") f.FarakhaniMatn("dane.db",sql1,cur1,"SELECT * FROM tbl Where id=",listviewvalue,Label1,"txt") f.FarakhaniImage("dane.db",sql1,cur1,"SELECT * FROM tbl Where id=",listviewvalue,"image",bitmap1) ImageView1.Bitmap = bitmap1 Label1.TextSize = 3%x Label1.Height = s.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) ScrollView1.Panel.Height=s.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) Label1.TextColor= Colors.Black Label1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("BTitrBold.ttf") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ در صورتی که مشکلتان حل نشده است تا وقتی که آقا شهاب سازنده کتابخانه پاسخ دهند می توانید کارهای زیر را انجام دهید : بنده تابحال با کتابخانه فراخوانی کار نکرده ام.از چه نسخه این کتابخانه استفاده می کنید؟باید از آخرین نسخه یعنی سه استفاده کنید.مثال و ویدئو آموزش این نسخه در این تاپیک وجود دارد http://answercenter.ir/topic/6098-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-farakhani-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-3/ ویدئو را با دقت مشاهده کرده و کد خود را با کد سورس بررسی کنید در صورتی که مشکل حل نشد از روش اصلی SQL استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
beny81 28
سلام دوستان میخواستم بدونم این اروری که تو عکسه برای چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.