berayan 90 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بنده یک دیتابیس داخل نرم افزار دارم که خالی هست و باید توسط خود کاربر پر شود ولی وقتی دیتابیس روداخل لیست ویو لود می کنم نرم افزار ارور میده که دیتابیس خالی چطوری میشه چک کرد که اگر دیتابیس خالی بود لود رو انجام نده (دستور sql مربوط به خواندن دیتابیس شرط خالی نبودن ) باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ درود توی حلقه از try catch استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. در کامل کردن حرف آقا مهدی ، درسته میتونید از try ctach استفاده کنید ، هم اررور رفع میشه ، هم میتونید تایین کنید بعد از اررور یه اتفاقی بیفته. try خواندن دیتابیس catch اگه اررور داد خالیه end try لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ Dim Cr As Cursor Cr=Sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") If Cr.RowCount > 0 Then End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون مشکل حل شد یادم رفته بود لیست ویورو تو حلقه بذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام
بنده یک دیتابیس داخل نرم افزار دارم که خالی هست و باید توسط خود کاربر پر شود
ولی وقتی دیتابیس روداخل لیست ویو لود می کنم نرم افزار ارور میده که دیتابیس خالی چطوری میشه چک کرد که اگر دیتابیس خالی بود لود رو انجام نده
(دستور sql مربوط به خواندن دیتابیس شرط خالی نبودن )
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.