amirjun32 105 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ ببخشید،شاید سوالم خیلی مبتدیانه باشه. من میخام که وقتی رو باتن کلیک می کنم ساید منو اجرا بشه.چه کدی باید داخل رویدادی کلیکم بنویسم؟ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز این تاپیک ماله همین 5 دقیقه پیش لطفا توجه کنید اون سورسی که من گذاشتم هم با لمس هم با دکمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ شما کد زیر رو برای باتون تعریف کنید. Sub Button1_Click If slidemenu.Visible = False Then slidemenu.ShowMenu Else If slidemenu.Visible = True Then slidemenu.HideMenus End If End Sub slidemenu نام ساید منوی شماست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirjun32 105
ببخشید،شاید سوالم خیلی مبتدیانه باشه.
من میخام که وقتی رو باتن کلیک می کنم ساید منو اجرا بشه.چه کدی باید داخل رویدادی کلیکم بنویسم؟ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.