shahriar 408 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام من گفتم برای کسایی که میخوان با تایمر کار کنن یه آموزش بذارم تو این فیلم یک Loading دستی با استفاده از Timer درست میکنیم : سطح : مبتدی حجم : 9.15 مگ زمان : یادم نیست مدرس : شهریار شریعتی دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ لینک دانلود اشتباه است! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ لینک دانلود اشتباه است! پست اول اصلاح شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehran.A. K 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ باسلام آقا شهریار عالی بود یعنی برای من که عالی بود اما بقیه رو نمیدونم . باسپاس از زحمات بی وقفه ی شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.