sadeghkiyani 98 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام وقتی میخوام از سورس متریال اجرا بگیرم ارور زیر را میده نمیدونم برای چیه ممنون میشم کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام وقتی میخوام از سورس متریال اجرا بگیرم ارور زیر را میده نمیدونم برای چیه ممنون میشم کمکم کنید. توی عکس میگه که ادرس رو اشتباه دادید بجای \ از / استفاده کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ توی عکس میگه که ادرس رو اشتباه دادید بجای \ از / استفاده کردید کردم داداش گلم اما بازم ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ کردم داداش گلم اما بازم ارور میده ازش عکس بگیر ببینم حالا چی میگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ ازش عکس بگیر ببینم حالا چی میگه دمت گرم الان عکس میگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ ازش عکس بگیر ببینم حالا چی میگه بیا داداش اینم عکس : منتظر کمکت هستم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ بیا داداش اینم عکس : منتظر کمکت هستم ممنون این عکس قبل از عکس اولی گرفته شده یعنی شما هرکاری میکنید باز دایرکتوری اینجوری میشه؟ فایل زیر رو دانلود کنید و توی پوشه sdk خودتون قرار بدید android-sdk-windows\support\v7 http://s3.picofile.com/file/8212189968/appcompat.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ این عکس قبل از عکس اولی گرفته شده یعنی شما هرکاری میکنید باز دایرکتوری اینجوری میشه؟ فایل زیر رو دانلود کنید و توی پوشه sdk خودتون قرار بدید android-sdk-windows\support\v7 http://s3.picofile.com/file/8212189968/appcompat.rar.html دست گلت درد نکنه ولی داداش اینم جایگزین کردم ولی باز همون ارور رو میده به نظرت چیکار کنم ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ دست گلت درد نکنه ولی داداش اینم جایگزین کردم ولی باز همون ارور رو میده به نظرت چیکار کنم ؟! قبلی رو پاک کن و اینی که دانلود کردی رو کپی کن احیانا فایلی تو پوشه appcompact نریختی؟ پوشه sdk رو توی یه درایو دیگه کپی کن و ادرس جدیدش رو توی پروژت جایگزین ادرس قبلی کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ قبلی رو پاک کن و اینی که دانلود کردی رو کپی کن احیانا فایلی تو پوشه appcompact نریختی؟ پوشه sdk رو توی یه درایو دیگه کپی کن و ادرس جدیدش رو توی پروژت جایگزین ادرس قبلی کن دمت گرم داداش گلم باز خداروشکر توهستی کمکم میکنی الان انجام میدم خبرشو بهت میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ دمت گرم داداش گلم باز خداروشکر توهستی کمکم میکنی الان انجام میدم خبرشو بهت میدم دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری کنید الان دوتا اسپم دادید! من تذکر میدم ولی مدیران انجمن ممکنه با شما برخورد کنن! لطفا به قوانین انجمن احترام بزارید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری کنید الان دوتا اسپم دادید! من تذکر میدم ولی مدیران انجمن ممکنه با شما برخورد کنن! لطفا به قوانین انجمن احترام بزارید با تشکر شرمنده داداش گلم آدرس هم عوض کردم ولی دوباره همون مشکل رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ شرمنده داداش گلم آدرس هم عوض کردم ولی دوباره همون مشکل رو داره خیلی عجیبه! سورستون رو پیوست کنید بررسیش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی عجیبه! سورستون رو پیوست کنید بررسیش کنم بیا داداش گلم منتظر خبرت هستم http://s3.picofile.com/file/8212220992/AppCompatToolbarExample.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ شما با استفاده از آموزش زیر متریال را دوباره راه اندازی کنید همه چیز را قدم به قدم پیش بروید : http://answercenter.ir/topic/6097-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-appcombat-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ بیا داداش گلم منتظر خبرت هستم http://s3.picofile.com/file/8212220992/AppCompatToolbarExample.rar.html تست کردم راحت ران شد شما b4a ورژن 5.20 رو از همین انجمن دانلود کن نصب کن ببین چی میشه چون b4a شما فکر کنم نسخه 3 باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sadeghkiyani 98
سلام
وقتی میخوام از سورس متریال اجرا بگیرم ارور زیر را میده نمیدونم برای چیه
ممنون میشم کمکم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.