vistamobile 1,700 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ سلام . فکر کنم یکی از اعصاب خورد کن ترین کاربرها باشم چون تقریبا روزی چهارتا سوال میزارم اینجا. به بزرگی خودتون ببخشید: می خواستم بدونم چجوری کاری کنیم که دکمه برگشت گوشی(دکمه سخت افزاری یا لمسی)، عمل بازگشت به اکتیویتی main رو انجام بده . مثل کد زیر: StartActivity(Main) Activity.Finish هرکاری میکنم وقتی این دکمه فشار داده میشه، کاربر از برنامه خارج میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirMohsen 10 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ دمت گرم خیلی خوب بود *ناز**ناز**ناز**ناز* *خنده**خنده**خنده**خنده* *همینه**همینه**همینه**همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ درود خواهش میکنم دوست خوبم If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then StartActivity(Main) Activity.Finish Return True End If برای اینکه مقدار پیشفرض رویداد کلید بک رو تغییر بدیم باید مقدار برگشتی رو true کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ استاد شرمنده این کد رو کجا باید قرار بدیم؟ یعنی چیکار کنیم تا نرم افزار بفهکه که منظورمون کلید خود گوشیه. تو دیزاینر براحتی میشه یه باتون طراحی کرد و کد داد ولی واسه کلیدهای سخت افزاری چی؟*تک قلب**ناز2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ این کد رو هرجا دوست دارید قرار بدید. به صورت Sub جداگانه عمل میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اولش همینجوری به زیر چندتا از sub ها اضافش کردم و آخرش هم یه sub جدید به انتها اضافه کردم ولی در تمامی مواردی که تست کردم در جمله : If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then بعد از if کلمه KeyCode قرمزه و حین کامپایل هشدار میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اوه اوه درسته . Sub اش رو تعریف نکردی Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean اینجا کد رو قرار بده End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ سلام استاد. ممنون. با راهنمایی های شما و ddccsdad مشکلم حل شد. *همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vistamobile 1,700
سلام . فکر کنم یکی از اعصاب خورد کن ترین کاربرها باشم چون تقریبا روزی چهارتا سوال میزارم اینجا. به بزرگی خودتون ببخشید:
می خواستم بدونم چجوری کاری کنیم که دکمه برگشت گوشی(دکمه سخت افزاری یا لمسی)، عمل بازگشت به اکتیویتی main رو انجام بده . مثل کد زیر:
StartActivity(Main)
Activity.Finish
هرکاری میکنم وقتی این دکمه فشار داده میشه، کاربر از برنامه خارج میشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.