کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید دوستان همین اول بگم سوال کردم ، نظرسنجی نزاشتم که بگید اینو تغییر دادی اون رو تغییر دادی من موقعی که میخوام برنامه رو اجرا کنم این ارور رو میده حتی پروژه جدید هم هم اجرا میکنم این ارور همش همین این ارور فقط این ارور شده بیسیک فور اندروید من بیسیک رو پاک کردم ، دوباره نصب کردم بازم همین اررررررررررور هیچی هم تغییر نمیدم به مولا قسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان کسی بلد نبود ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اگه فقط واسه این پروژه این Error رو دارید ، که باید بررسی بشه و هرچی هست مشکل از Icon برنامه هست ولی اگه با تمام پروژه های B4A تون این پیام رو دریافت می کنید ، بحثش جداست./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ اگه از API 8 یا کمترش استفاد ه می کنید توصیه میکنم از 14 به بالا استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ شما لطف کنید یکی از پروژه های خود را انتخاب و آن را باز کنید سپس آیکون آن را یک عکس که در حافظه کامپیوتر موجود است انتخاب کنید بعد از انتخاب آیکون توسط بیسیک 4 اندروید فایل آیکون را در آدرس زیر قرار دهید و دوباره اجرا بگیرید. Objects\res\drawable لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ شما لطف کنید یکی از پروژه های خود را انتخاب و آن را باز کنید سپس آیکون آن را یک عکس که در حافظه کامپیوتر موجود است انتخاب کنید بعد از انتخاب آیکون توسط بیسیک 4 اندروید فایل آیکون را در آدرس زیر قرار دهید و دوباره اجرا بگیرید. Objects\res\drawable بازم ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید دوستان همین اول بگم سوال کردم ، نظرسنجی نزاشتم که بگید اینو تغییر دادی اون رو تغییر دادی من موقعی که میخوام برنامه رو اجرا کنم این ارور رو میده حتی پروژه جدید هم هم اجرا میکنم این ارور همش همین این ارور فقط این ارور شده بیسیک فور اندروید من بیسیک رو پاک کردم ، دوباره نصب کردم بازم همین اررررررررررور هیچی هم تغییر نمیدم به مولا قسم اول windows + r رو بزن بعد بنویس %temp% همه پوشه هارو پاک کن بعد ریستارت کن بعدش یه آیکن از دسکتاپ انتخاب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ در صورتی که راه حل دوستمان کار نداد چک کنید که فایل درون آدرس زیر نامش icon باشد بعد خروجی بگیرید : Objects\res\drawable لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اول windows + r رو بزن بعد بنویس %temp% همه پوشه هارو پاک کن بعد ریستارت کن بعدش یه آیکن از دسکتاپ انتخاب کن داداش مطمئن هستی پاک کنم ؟ ، نکنه بعد ویندوز بالا نیاد در صورتی که راه حل دوستمان کار نداد چک کنید که فایل درون آدرس زیر نامش icon باشد بعد خروجی بگیرید :Objects\res\drawable نشد داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-A.T.M- 58 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اگر در آدرس : Objects\res\drawable فایل آیکونتون Read Only نبود ReadOnly کنیدش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ داداش مطمئن هستی پاک کنم ؟ ، نکنه بعد ویندوز بالا نیاد داداش این پوشه ها رو باید هر چندوقت پاک کنی مثل کش هستن با خیال راحت پاکشون کن عملکرد ویندوز هم بهتر میشه بعدش ریستارت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اگر در آدرس : Objects\res\drawable فایل آیکونتون Read Only نبود ReadOnly کنیدش داداش نشد ، بزار ببینم اساتید دیگر چی میگن ؛ البته اگه تاپیک بسته نشه به عنوان اسپم بازی ممنونم داداش این پوشه ها رو باید هر چندوقت پاک کنی مثل کش هستن با خیال راحت پاکشون کن عملکرد ویندوز هم بهتر میشه بعدش ریستارت کن داداش فقط پوشه ها ؟ کلی فایل دیگه هم هست 600تا هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ این آخرین فرصتم هست که مطلب ارسال کنم کلید Ctrl + A رو بزن همه رو پاک کن البته ممکنه چنتاش پاک نشه که مشکلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام من مشکل رو میدونم در قسمت پراجکت <منیفس ادیتور خط دهم SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") پاکش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کاربر ناشناس 2,148
با سلام و خسته نباشید
دوستان همین اول بگم سوال کردم ، نظرسنجی نزاشتم که بگید اینو تغییر دادی اون رو تغییر دادی
من موقعی که میخوام برنامه رو اجرا کنم این ارور رو میده
حتی پروژه جدید هم هم اجرا میکنم این ارور
همش همین این ارور
فقط این ارور شده بیسیک فور اندروید من
بیسیک رو پاک کردم ، دوباره نصب کردم
بازم همین اررررررررررور
هیچی هم تغییر نمیدم به مولا قسم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.