amirsafari 116 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من با کد زیر یه منو ساختم و اجرا هم شد فقط نمیدونم چطور بهش آیتم اضافه کنم یعنی روش که کلیک کردی چند تا آیتم داشته باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید. Activity.AddMenuItem3("منو","testmenu",LoadBitmap(File.DirAssets,"akhar.jpg"),True) و Sub testmenu_click End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ خب هر چند تا میخوای اضافه کن دیگه Activity.AddMenuItem3("تنظیمات","tnz",LoadBitmap(File.DirAssets,"akhar.jpg"),False) Activity.AddMenuItem3("درباره","abt",LoadBitmap(File.DirAssets,"akhar.jpg"),False) Activity.AddMenuItem3("خروج","ext",LoadBitmap(File.DirAssets,"akhar.jpg"),False) Sub tnz_click End Sub Sub abt_click End Sub Sub ext_click End Sub ببخشید داداش و منون بابت راهنماییت یه سوال دیگه هم داشتم. این منو فقط توی این اکتیویتی کار میکنه ؟؟ یعنی اگه یه اگتیویتی دیگه بسازم باید کد های منو رو توش کپی کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ ببخشید داداش و منون بابت راهنماییت یه سوال دیگه هم داشتم. این منو فقط توی این اکتیویتی کار میکنه ؟؟ یعنی اگه یه اگتیویتی دیگه بسازم باید کد های منو رو توش کپی کنم؟ واسه هر اکتیویتی جداگانه باید بسازید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اون true رو false کنین آیتم ها دیگه توی اکشن بار نمیرن و به منو اضافه میشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اون true رو false کنین آیتم ها دیگه توی اکشن بار نمیرن و به منو اضافه میشن داداش فقط اون title که نوشتم منو هستش . منظورم اینه که چطور چند تا چیز دیگه مث تنظیمات و .... هم اضافه کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ خب هر چند تا میخوای اضافه کن دیگه Activity.AddMenuItem3("تنظیمات","tnz",LoadBitmap(File.DirAssets,"akhar.jpg"),False) Activity.AddMenuItem3("درباره","abt",LoadBitmap(File.DirAssets,"akhar.jpg"),False) Activity.AddMenuItem3("خروج","ext",LoadBitmap(File.DirAssets,"akhar.jpg"),False) Sub tnz_click End Sub Sub abt_click End Sub Sub ext_click End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان من با کد زیر یه منو ساختم و اجرا هم شد فقط نمیدونم چطور بهش آیتم اضافه کنم یعنی روش که کلیک کردی چند تا آیتم داشته باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید.
و
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.