الهام 13 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان دوستان من چندتا سوال در مورد تامیر داشتم لطفا کمک کنید 1-میخوام زمانی که به تامیر میدم رو توی یه لیبل نشون بدم 2- میخوام شرطی بنویسم که مثلا وقتی زمان به پایان رسید فعلا چیز کار کنه 3-ویه چیز دیگه میخوام شرطی بنویسم که زمان که کاربر داخل برنامست رو تو یه لیبل نشون بدم خواهش میکنم کمک کنید منم قول میدم آموزش تصویری ساخت اسلاید منو شبیه بازار رو براتون بزارم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lvlostafa7 22 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ داداش سورس برنامه ام هست ، که الان در بازار انتشار داده شده بعد بیام در تاپیک بزارم عزیزم من نگفتم سورس برنامت بزار جواب سوال ایشون بده همین واسه این میگم که شاید کسی این تاپیک بخونه و مشکلش با جواب شما رفع بشه و جزو قوانین هم هست موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ میبخشید من کد رو تست کردم ولی زمان رو نشون نمیده من به تایمر زمان3000رو دادم تو لیبل هم هم 3000رو نشون میده من میخوام لیبل زمان رو بشماره بره برسه به 3000 یعنی اول متنش 1 بشه بعد2 بعد 3 بعد 4 و ... کسی میتونه کمک کنه Dim lab As Int lab = lab + 1 Label4.Text = lab این رو باید تو یک تایمر بزاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بنده قبلنا یک سورس تایمر معکوس نوشته بودم و میتونید از این سورس خیلی چیزارو اقتباس کنید و استفاده کنید. http://answercenter.ir/topic/5458-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%B1-%D9%85%D8%B9%DA%A9%D9%88%D8%B3-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%B9%DA%A9%D9%88%D8%B3/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان دوستان من چندتا سوال در مورد تامیر داشتم لطفا کمک کنید 1-میخوام زمانی که به تامیر میدم رو توی یه لیبل نشون بدم 2- میخوام شرطی بنویسم که مثلا وقتی زمان به پایان رسید فعلا چیز کار کنه 3-ویه چیز دیگه میخوام شرطی بنویسم که زمان که کاربر داخل برنامست رو تو یه لیبل نشون بدم خواهش میکنم کمک کنید منم قول میدم آموزش تصویری ساخت اسلاید منو شبیه بازار رو براتون بزارم ممنون سلام خواهر 1- Sub Globals Dim shayan As Timer Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("web") shayan.Initialize("shayan" , 1000) Label1.Text = shayan.Interval End Sub 2- خیلی راه است ، من همیشه از این راه میرم Sub Globals Dim shayan As Timer Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("web") shayan.Initialize("shayan" , 1000) Label1.Text = shayan.Interval End Sub Sub shayan_Tick If Label1.Text = "1000" Then shayan.Enabled = False Else shayan.Enabled = True End If End Sub 3- نمیدانم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
الهام 13 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون داداش این آخری رو چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون داداش این آخری رو چیکار کنم والا بلد نیستم ، صبر کن ببین کسی بلده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
الهام 13 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ میبخشید من کد رو تست کردم ولی زمان رو نشون نمیده من به تایمر زمان3000رو دادم تو لیبل هم هم 3000رو نشون میده من میخوام لیبل زمان رو بشماره بره برسه به 3000 یعنی اول متنش 1 بشه بعد2 بعد 3 بعد 4 و ... کسی میتونه کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ میبخشید من کد رو تست کردم ولی زمان رو نشون نمیده من به تایمر زمان3000رو دادم تو لیبل هم هم 3000رو نشون میده من میخوام لیبل زمان رو بشماره بره برسه به 3000 یعنی اول متنش 1 بشه بعد2 بعد 3 بعد 4 و ... کسی میتونه کمک کنه سورس یکی از برنامه هام تو بزار رو براتون ارسال میکنم ، پیغام خصوصی همه کارایی تایمر رو استفاده کزدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
الهام 13 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ کسی بلد نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ کسی بلد نیست مگه براتون پ.خ نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lvlostafa7 22 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ مگه براتون پ.خ نکردم دوست عزیز پاسخگویی فقط در تاپیک نه پ.خ شاید جواب شما جواب دیگران هم باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز پاسخگویی فقط در تاپیک نه پ.خ شاید جواب شما جواب دیگران هم باشه ممنون داداش سورس برنامه ام هست ، که الان در بازار انتشار داده شده بعد بیام در تاپیک بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
الهام 13
سلام دوستان
دوستان من چندتا سوال در مورد تامیر داشتم لطفا کمک کنید
1-میخوام زمانی که به تامیر میدم رو توی یه لیبل نشون بدم
2- میخوام شرطی بنویسم که مثلا وقتی زمان به پایان رسید فعلا چیز کار کنه
3-ویه چیز دیگه میخوام شرطی بنویسم که زمان که کاربر داخل برنامست رو تو یه لیبل نشون بدم
خواهش میکنم کمک کنید
منم قول میدم آموزش تصویری ساخت اسلاید منو شبیه بازار رو براتون بزارم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.