رفتن به مطلب

از دوستان کمک میخوام

bakhtiaran

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوستان من الان حدود دوسال و نیم هستش که دارم با بیسیک4اندروید کار میکنم اما واقعا نمیدونم چی به چیه فقط میتونم یه کتاب بسازم اونم به خاطر اینه که زیاد آموزش خریدم حفظ کردم خودتون هم میدونید همه آموزش ها واسه کتاب سازی هستش.حالا میخوام خودم یاد بگیرم که مثلا واسه ساخت یه برنامه دیگه غیر کتاب چه کدی لازم هستش.به نظرتون برم کلاس های آموزشییا لازم نیست؟

کسی توی اینترنت آموزش سراغ نداره؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام داداشم

الکی پول خرج نکن

از این قسمت انجمن شروع کن

بعد سورس کدها

بعدشم خدا کریم ، عزیز

اگر هم آموزش میخوای بخری از فروشگاه خود انجمن بگیر

آموزش ها عالی هستن ، من خودم 3تا اموزش ها رو از همین فروشگاه گرفتم ؛ راحت یاد گرفتم  :cheshmak:  مخصوصا دیتابیس انلاین

لینک ارسال

آقا شایان شما هم که خودت لینک قسمت گام به گام رو دادی!

ببینید دوست عزیز انجمن ها اکثرا فضای پرسش و پاسخ و آموزش های متفرقه هستند یعنی شما علاوه بر این که می توانید پاسخ سوالات خودتان را پیدا کرده و مشکلاتتان را رفع کنید آموزش های متفرقه که در قسمت آموزش های متنی و تصویری قرار دارند را دنبال کنید در این بخش ها دسته بندی خاصی وجود دارد و از هر مبحثی در هر سطحی آموزش وجود دارد همچنین می توانید پاسخ سوالات خودتان را در سوال های دیگران پیدا کنید.برای آموزش شما باید به سایت هایی که فقط برای آموزش مانند سایت هایی که کلاس های آنلاین برگزار می کنند مراجعه کنید و مباحث آموزشی دسته بندی شده را از آن جا مشاهده کنید و راه خود را مشخص کنید برای مثال بعد مشاهده آموزش های دسته بندی شده و پله به پله قصد ایجاد برنامه آنلاین را دارید حال به انجمن مراجعه می کنید سوالات خود را مطرح می کنید و جواب می گیرید اگر دقت کنید در پایین انجمن و در قسمت درباره ما نوشته شده :

گروه برنامه نویسی بیسیک4اندروید ایران کار خود را به صورت رسمی از سال 1392 آغاز کرد و افتخار این را دارد که در کوتاه ترین زمان ممکن توسط ارائه خدمات ارزنده و پشتیبانی سریع و قوی از توسعه دهندگان عزیز، محبوب ترین، برترین و پربازدید ترین انجمن بیسیک4اندروید ایران باشد.

در این جا کار انجمن به وضوح ذکر شده است که البته انجمن با مدیریت قوی توانسته به هدف خود برسد و همانطور که ذکر شده محبوب ترین انجمن بیسیک ۴ اندروید است.

حال که متوجه شدید از کجا باید شروع کنید به دنبال سایت هایی که گفتم باشید.البته در انتخاب سایت آموزشی خود کمال دقت را داشته باشید تا بیهوده پول خود را از دست ندهید.

لینک ارسال

سلام دوستان من الان حدود دوسال و نیم هستش که دارم با بیسیک4اندروید کار میکنم اما واقعا نمیدونم چی به چیه فقط میتونم یه کتاب بسازم اونم به خاطر اینه که زیاد آموزش خریدم حفظ کردم خودتون هم میدونید همه آموزش ها واسه کتاب سازی هستش.حالا میخوام خودم یاد بگیرم که مثلا واسه ساخت یه برنامه دیگه غیر کتاب چه کدی لازم هستش.به نظرتون برم کلاس های آموزشییا لازم نیست؟

دوستان همه نظراتتون رو بگین

لینک ارسال

سلام

خب دوسال و نیم واقعا مدت طولانیه واس خودش

شما دوستم حتما تمایلی به یادگیری نداشتین وگرنه کسی که علاقه داشته باشه قطعا به خودش رنج و سختی میده و پیگیر مسئله میشه و دست از تمرین و تلاش بر نمیداره.

خوبه که شما هر موضوعی رو قشنگ یاد بگیرید و تمرین کنید.

اصلا میتونید توی نت مقاله های زیادی بخونید و سر فصل هایی که باید برنامه نویس بشیم چیه و دنباله رو اون ها باشید.

دیگه کمک زیادی نمیتونیم کنیم جزء همین راهنمایی.

لینک ارسال

شما اول باید ایده داشته باشید اگر نه مثل خیلی های دیگه ایده تکراری استفاده کنید مثلا بانک پیامک و..

بعد طبق اون ایده پیش برید ببینید چیا لازمه که یاد بگیرید 

قطعا تلاش پشتکار جزء مهمترین چیزای که یه برنامه نویس رو زود موفق میکنه 

من کسی مییشناسم تو یه سال نیم از آشنایی با برنامه نویسی اندروید میگذره نزدیک 80 میلیون پول به چیب زد (البته این رقم مال قبل عیدشه الان فک کنم از 200م رد کرده اسمشو نپرسید که نمیگم)

این بستگی به خود آدما داره هفته ای یه اپ بدن بیرون یا سالی یه اپ 

لینک ارسال

سلام دوست من منم تازه شروع کردم و یه کتابی هم توی اینترنت پیدا کردم که گویا ترجمه ی فارسیه همون کتاب basic4android که خود من به شخصه توی هیچ کتاب فروشی ای ندیدم. خواستی میتونی تهیه کنی

لینک  خرید  قیمتشم 1200 تومن خیلی عالیه :eynak:

لینک ارسال

سلام دوست من منم تازه شروع کردم و یه کتابی هم توی اینترنت پیدا کردم که گویا ترجمه ی فارسیه همون کتاب basic4android که خود من به شخصه توی هیچ کتاب فروشی ای ندیدم. خواستی میتونی تهیه کنی

لینک  خرید  قیمتشم 1200 تومن خیلی عالیه :eynak:

کتاب ضعیفیه! ترجمه اش مثل اینه که یه بچه ی شیش ساله ترجمه کرده! کتاب اصلی 380 صفحه است این 160 صفحه تازه بعد از یه جاییش ویژوال بیسیک آموزش میده به هدف یادگیری بهتر بیسیک4اندروید

لینک ارسال

شما اول باید ایده داشته باشید اگر نه مثل خیلی های دیگه ایده تکراری استفاده کنید مثلا بانک پیامک و..

بعد طبق اون ایده پیش برید ببینید چیا لازمه که یاد بگیرید 

قطعا تلاش پشتکار جزء مهمترین چیزای که یه برنامه نویس رو زود موفق میکنه 

من کسی مییشناسم تو یه سال نیم از آشنایی با برنامه نویسی اندروید میگذره نزدیک 80 میلیون پول به چیب زد (البته این رقم مال قبل عیدشه الان فک کنم از 200م رد کرده اسمشو نپرسید که نمیگم)

این بستگی به خود آدما داره هفته ای یه اپ بدن بیرون یا سالی یه اپ 

کاملا درسته .یکی از دوستانم تو دو سال گذشته برنامه نویسی اندروید رو شروع کرد و الان یکی دو تا از پر فروش ترین نرم افزار های کافه بازار رو اون نوشته

لینک ارسال

سلام دوست عزیز

چرا از سورس های آماده استفاده نمیکنی و برنامه نویسی بیسیک 4 اندرویدت رو گسترش نمیدی ؟!

سورس خواستی بهم بگو :

sadeghkiyani@gmail.com

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...