1212 76 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ من این برنامه رو در اردیبهشت امسال تو بازار گذاشتم - واقعا گرافیک مناسبی نداره اما در صدر دانلود قرار گرفته کاربرا لطف دارن و 90 درصد 5 ستاره دادن البته روشهایی که من بکاربردم از هیچ سایتی الگوبرداری نشده ببینید چطوره نظر شما از بقیه برام با ارزش تره چون اینجا همه استادن دیگـــــــــــــــــــــــه......... لینک بازار https://cafebazaar.ir/app/com.mba.phplearn/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام استاد من نه داداش ولی خب نظرم رو میگم واقعا عالیه راستش من خیلی وقت پیش برنامه رو دانلود کردم خوشحالم یکی از بچه های گل انجمن اونو ساخته به نظرم چون در مورد PHP هست خیلی جامعش کن سایتای زیادی آموزش PHP گذاشتند ولی خیلی سربسته میگند برنامه ی شما خیلی عالی هست و خب خودتون هم گفتید که گرافیکش زیاد خوب نیست به نظرم روش خیلی کار کنید اول PHP رو کامل کنید بعد ASP و بقیه زبان های وب هرچند اسم برنامه PHP هست ولی اینارو هم بهش اضافه کنید خیلی وقت میخواد ولی با نظرات کاربران معلومه که خیلی طرفدار داره به نظرم سورس های بیشتری بزارید و سریع یه آپدیت بزارید تا کاربراتون رو از دست ندید و برنامه های بیشتری ساخته نشند موفق باشی..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون از نظر مثبت شما من مدتی سی شارپ کار کردم بعد رو به وب آوردم خیلی علاقه داشتم امــــــــــــــــــــــــــــا اگه من وب سایتی رو طراحی کردم و ایراد داشت و یکی نفوذ کرد اطلاعات رو برداشت یا حذف کرد-- شنیدم پلیس فتا اول یقه طراح وب رو میگیره چون دیدم سنم بالا رفته و می بایست حداقل برای وب نویسی 4 -5 سال وقت بزارم تا یه سایتی باشه که کسی نفوذ نکنه من در برخی فروم های امنیتی عضوم اصن چه داخل یا خارج کشور هکر ها دنبال سایتهای ضعیف برای هک و ثبت در -زون- هستند به همین خاطر که اطلاعات کاربران به خطر نیفته ولش کردم اما جدا سی شارپ خیلی جذابه متاسفانه شما تلاش کنی یه نرم افزار برای پی سی بنویسی نسخه طلایی اون رایگان در تمام سایتها هست از بابت برناه هم باید بگم که متاسفانه سورس اونو پاک کردم و اطلاعات و نوشته های من که داخل یه فایل ورود بود اونم پاک شده در ذهن داشتم طراحی وب سایت رو بنویسیم اما از بس پای سیتم نشستم 3 مهره گردنم دچار دیسک خفیف شده فعلا روزی 1 ساعت بیشتر نمیشینم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ البته به زور چماق نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ من این برنامه رو در اردیبهشت امسال تو بازار گذاشتم - واقعا گرافیک مناسبی نداره اما در صدر دانلود قرار گرفته کاربرا لطف دارن و 90 درصد 5 ستاره دادن البته روشهایی که من بکاربردم از هیچ سایتی الگوبرداری نشده ببینید چطوره نظر شما از بقیه برام با ارزش تره چون اینجا همه استادن دیگـــــــــــــــــــــــه......... لینک بازار https://cafebazaar.ir/app/com.mba.phplearn/?l=fa داداش خسته نباشید برنامت خوبه از لحاظ محتوا ولی چرا به کم قانع شدی؟میتونستی گرافیکشو خیلی بهتر از این بسازی که بجای 90 درصد 100 درصد 5 ستاره بدن! مگه چند وقته بیسیک فور اندروید رو شروع کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ راستش اونو با جاوا نوشتم من یه اشتباهی کردم در عرض 1 سال 4 زبان رو سوییچ کردم دیگه گیج شده بودم مدتی بعد ول کردم بعد با اکلیپس شروع کردم گفتم که 2 برنامه اولی رو به زور چماق نوشتم اما تو اردیبهشت امسال دیدم b4a واقعا محیط جذابی داره اونو شروع کردم خصوصا دیزاینرش شبیه سی شارپ بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.